Τα 7 καλύτερα βιβλία για Νόμο της Έλξης [2023]

Μάθε ποια είναι τα καλύτερα βιβλία για τον Νόμο της Έλξης. Ο συμπαντικός νόμος της έλξης και των δονήσεων, έγινε γνωστός με το Μυστικό της Rhonda Byrne στο ευρύ κοινό. Φέρνοντας παράλληλα μεγάλη Επιτυχία και Πλούτο στην ζωή της Byrne.

Εμείς αναρωτιόμαστε πολλές φορές πώς τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά, από το καλό στο κακό ή το κακό στο καλό. Μερικές φορές φανταζόμαστε κάτι και μέσα στις επόμενες ημέρες, αυτό υλοποιείται και εμείς απλώς το αγνοούμε… Λέγοντας μάλιστα ότι είναι μια απλή σύμπτωση… Είναι όμως σύμπτωση;

Μερικές φορές ονειρευόμαστε μια μεγάλη μας επιθυμία και αμέσως αυτή συμβαίνει και το λέμε θαύμα. Αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι ο Παγκόσμιος Νόμος της Έλξης, λειτουργεί πάντα, πίσω από τη σκηνή.

Ναι, μιλάμε για το νόμο της έλξης (LOA). Ο νόμος της έλξης δεν είναι μια σύγχρονη αρχή ή θεωρία. Ήταν εκεί χιλιάδες χρόνια πριν, αλλά με κάποιο άλλο όνομα. Και πρωτοεργάτη του νομου τον Ερμή τον Τρισμέγιστο….“ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!”….

Γνωστότερο γραπτό που αποδίδεται στον Ερμή τον Τρισμέγιστο είναι ο Σμαραγδένιος Πίνακας (αγγλ. Emerald Tablet). Τα γραπτά του Ερμή υποτίθεται πως διδάσκονταν στους μύστες από τους Αιγυπτίους ιερείς πολύ πριν από την εποχή του Πλάτωνα.

Έλκεις αυτό που πιστεύεις…

Αν είστε άνθρωπος του Πνεύματος και διαβάζετε πνευματικά βιβλία όπως:

  • Bhagavad Gita (Ινδουιστικό ιερό βιβλίο),
  • Αγία Γραφή (Χριστιανικό ιερό βιβλίο),
  • Dhammapada (Βουδιστικό ιερό βιβλίο),

όλα τα βιβλία μιλάνε για το πώς οι σκέψεις επηρεάζουν το σώμα μας. Αυτά τα βιβλία δεν είναι από τον σύγχρονο κόσμο. Και οι πρόγονοί μας ακολουθούσαν και πίστευαν τον νόμο αυτόν. Θυμάστε την έκφρραση “Τυχαίνει ώρα ανοικτή“;

Τυχαίο;

Πολλά βιβλία και πειράματα μας έχουν δείξει ότι οι σκέψεις μας επηρεάζουν άμεσα το σώμα μας, στην καθημερινή μας ζωή.

Έλκεις αυτό που πιστεύεις…

Νόμος της Έλξης

Αυτός είναι ο Νόμος του Σύμπαντος, που μπορείτε να τον ονομάσετε Νόμο της Έλξης ή Νόμο της Δόνησης ή Παγκόσμιο Νόμο της Σκέψης ή οτιδήποτε άλλο…

Όπως γνωρίζουμε αν κάνετε αναζήτηση στην google ή σε οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης, υπάρχουν χιλιάδες βιβλία που έχουν θέμα τον Νόμο της Έλξης, για να επιλέξει κάποιος.

Σε αυτό το άρθρο, σας δίνουμε μια σειρά από 7 βιβλία που μιλούν για τον νόμο της έλξης. Πρέπει να καταλάβετε την έννοια του ανθρώπινου νου, τις σκέψεις και τα μοτίβα σκέψης σας, καθώς όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για να εκδηλωθούν, μέσω του Νόμου της Έλξης.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα 7 κορυφαία βιβλία για το Νόμο της Έλξης, που σας συνιστούμε να τα διαβάσετε ανεπιφύλακτα:

Τα 7 καλύτερα βιβλία για Νόμο της Έλξης στα ελληνικά:


Νο1 βιβλίο για Νόμο της Έλξης:
“Σκέψου και πλούτισε”.

Νο1 της λίστας με τα καλύτερα βιβλία για Νόμο της Έλξης:
Σκέψου και πλούτισε
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Σκέψου και πλούτισε
Αριθμός Σελίδων: 512
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21×14
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Ημερομηνία 1ης Έκδοσης: 2020
Έτος Έκδοσης: 2020

Σύνοψη του βιβλίου:
Σκέψου και πλούτισε

Γραμμένο το 1937 μετά από 25ετή έρευνα, το βιβλίο αυτό θεωρείται ένα από τα διεθνώς αναγνωρισμένα αριστουργήματα στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία του βιβλίου επικεντρώνεται στην παραδοχή ότι κάθε στόχος μπορεί να κατακτηθεί μέσω του οραματισμού του και της φαντασίας. Μπορεί κανείς να γίνει ό,τι το μυαλό του θεωρεί πιθανό. O Χιλ αποκαλύπτει μια διαχρονική και παντοδύναμη φόρμουλα επιτυχίας που μας δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσουμε τους πιο πολύτιμους στόχους μας.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες εκδόσεις του βιβλίου του Χιλ, αυτή η έκδοση επαναφέρει το αριστούργημά του στην αρχική του μορφή και πρόθεση. Περιλαμβάνει σημαντικό υλικό για το πώς να ευημερήσετε σε δύσκολες οικονομικές περιόδους, το οποίο είχε αφαιρεθεί από μεταγενέστερες εκδόσεις, αλλά είναι απίστευτα επίκαιρο σήμερα. Αυτή είναι η μόνη έκδοση που περιέχει πλήρη σχολιασμό και χρήσιμο ευρετήριο, τα οποία παρέχουν σημαντικές λεπτομέρειες για τη ζωή του Χιλ και την εποχή του, για τη διά βίου έρευνά του και για τους ηγέτες των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, τους οποίους μελέτησε προκειμένου να συγκεντρώσει τις ανεκτίμητες βασικές αρχές της επιτυχίας που θα ανακαλύψετε σε αυτό το βιβλίο.


Νο2 βιβλίο για Νόμο της Έλξης:
“The secret-Το μυστικό”.

Νο2 της λίστας με τα καλύτερα βιβλία για Νόμο της Έλξης:
The secret-Το μυστικό
Εκδότης: Πεδίο
The secret-Το μυστικό
Αριθμός Σελίδων: 240
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 14×18
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Ημερομηνία 1ης Έκδοσης: 2017
Έτος Έκδοσης: 2017

Σύνοψη του βιβλίου:
The secret-Το μυστικό

Το Μυστικό κληροδοτήθηκε διά μέσου των αιώνων, και ήταν πολλοί εκείνοι που το πόθησαν, το επιβουλεύτηκαν, το έκλεψαν και το αγόρασαν καταβάλλοντας τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το προαιώνιο Μυστικό έγινε κατανοητό από μεγάλες ιστορικές μορφές, όπως ήταν ο Πλάτωνας, ο Γαλιλαίος, ο Μπετόβεν, ο Έντισον, ο Κάρνεγκι, ο Αϊνστάιν, καθώς και από πολλούς σημαντικούς εφευρέτες, θεολόγους, επιστήμονες και σπουδαίους στοχαστές. Τώρα το Μυστικό αποκαλύπτεται στον κόσμο.

«Καθώς μαθαίνετε το Μυστικό, θα ανακαλύψετε με ποιον τρόπο θα μπορέσετε να έχετε, να γίνετε ή να κάνετε ό,τι θελήσετε. Θα διαπιστώσετε ποιοι πραγματικά είστε. Θα ανακαλύψετε το αληθινό μεγαλείο που σας περιμένει στη ζωή»


Νο3 βιβλίο για Νόμο της Έλξης:
“Ο νόμος της επιτυχίας (Δύο τόμοι)”.

Ο νόμος της επιτυχίας (Δύο τόμοι)
Εκδότης: The Law of Success Publishing
Ο νόμος της επιτυχίας (Δύο τόμοι)
Αριθμός Σελίδων: 1224
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Ημερομηνία 1ης Έκδοσης: 2015
Έτος Έκδοσης: 2015

Σύνοψη του βιβλίου:
Ο νόμος της επιτυχίας (Δύο τόμοι)

Ο Ναπολέων Χιλ είχε το χάρισμα να μεταδίδει υψηλή γνώση με απλό, κατανοητό και συνοπτικό τρόπο. Με απλή γλώσσα, κατανοητά παραδείγματα και ζηλευτή σαφήνεια, ο Χιλ έχει καταστρώσει εδώ και σχεδόν εκατό χρόνια, το καθοριστικό “manual” προς την επιτυχία. Είναι άραγε τυχαίο ότι ο “Νόμος της επιτυχίας” εξακολουθεί να είναι ευπώλητο βιβλίο παγκοσμίως, σχεδόν έναν αιώνα μετά την πρώτη του έκδοση;

Στην πραγματικότητα ο “Νόμος της επιτυχίας”, που για πρώτη φορά εκδίδεται στην Ελλάδα, αποτελεί μια ολοκληρωμένη μέθοδο που βοηθά τον μαθητή της να φτάσει σε πρωτόφαντα επίπεδα επιτυχίας. Και η επιτυχία αυτή δεν είναι αποκλειστικά οικονομική. Τα χρήματα, η δόξα και η ισχύς είναι φυσικά καλοδεχούμενα, αλλά αυτός που θα τοποθετήσει την επιτυχία στα στενά αυτά όρια, δεν θα έχει πιάσει το βαθύτερο νόημα του Νόμου.

Ο “Νόμος της επιτυχίας” είναι το απόλυτο εγχειρίδιο για τον άνθρωπο που θέλει να Νικήσει και να Ευτυχήσει. Μέσα από συγκεκριμένα μαθήματα διδάσκει τα μυστικά της αυθεντικής και διαχρονικής επιτυχίας -σε κάθε τομέα. Κι αυτό επειδή εμπεριέχει την διαχρονική σοφία του πρωτοπόρου Ναπολέοντα Χιλ, χάρη στην οποία χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είδαν τη ζωή τους να αλλάζει εντυπωσιακά.


Νο4 βιβλίο για Νόμο της Έλξης:
“Ζητήστε και θα σας δοθεί!”.

Νο4 της λίστας με τα καλύτερα βιβλία για Νόμο της Έλξης:
Ζητήστε και θα σας δοθεί!
Εκδότης: Αλκυών
Ζητήστε και θα σας δοθεί!
Αριθμός Σελίδων: 382
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 20×14
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ημερομηνία 1ης Έκδοσης: 2007
Έτος Έκδοσης: 2007

Σύνοψη του βιβλίου:
Ζητήστε και θα σας δοθεί!

Αυτό το συναρπαστικό βιβλίων των Esther & Jerry Hicks, που παρουσιάζει τις διδαχές μιας Μη Υλικής Οντότητας, την οποία οι συγγραφείς αποκαλούν Αβραάμ, θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας, ώστε να απολαύσετε την ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή που σας αξίζει. Διαβάζοντάς το θα καταλάβετε πώς επηρεάζονται οι σχέσεις σας, η υγεία σας, τα οικονομικά σας, η καριέρα σας και πολλοί άλλοι τομείς της ζωής σας από τους Συμπαντικούς Νόμους που διέπουν τη χωροχρονική πραγματικότητά σας – και θα ανακαλύψετε ισχυρές διαδικασίες που θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε το θετικό ρεύμα της ζωής. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να ζήσετε πλαισιωμένοι από όλα όσα θέλετε – και αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς να το καταφέρετε, βήμα προς βήμα!


Νο5 βιβλίο για Νόμο της Έλξης:
“Το υπέρτατο μυστικό”.

Το υπέρτατο μυστικό
Εκδότης: Πεδίο
Το υπέρτατο μυστικό
Αριθμός Σελίδων: 256
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 12,8 χ 16
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Ημερομηνία 1ης Έκδοσης: 2020
Έτος Έκδοσης: 2020

Σύνοψη του βιβλίου:
Το υπέρτατο μυστικό

Το Μυστικό, το εκδοτικό φαινόμενο του 2006, που μεταφράστηκε σε περισσότερες από 50 γλώσσες και ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα, παραμένει σταθερά σε παγκόσμιο επίπεδο στην κορυφή της λίστας των best sellers από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του έως σήμερα. Αυτό το βιβλίο άλλαξε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Βοηθώντας τους να ανακαλύψουν κρυμμένες εσωτερικές δυνάμεις και δυναμικές, δίνει τη σκυτάλη στο επόμενο σημαντικό έργο της Rhonda Byrne.

Αυτό το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίζεται και αναμένεται μεγαλειώδες. Με οδηγό μία από τις πιο καταξιωμένες συγγραφείς όλων των εποχών, την πολυτάλαντη Rhonda Byrne, που επιστρέφει και μας χαρίζει το “The Greatest Secret” (Το Υπέρτατο Μυστικό), ένα βιβλίο στο οποίο θα βρούμε αλήθειες μοναδικές για την ανθρώπινη φύση και το σύμπαν που την αγκαλιάζει. Αν «Το Μυστικό» κατάφερε να εμπνεύσει και να αλλάξει τη ζωή μας, «Το Υπέρτατο Μυστικό» θα μας μεταφέρει πέρα από τον υλικό κόσμο, στο σύμπαν της πνευματικότητας και της σοφίας όπου τα πάντα είναι πιθανά.

Εύκολες πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα και βαθιές αποκαλύψεις που εξαλείφουν τον φόβο και την αβεβαιότητα, το άγχος και τον πόνο. Ένα εμβληματικό ανάγνωσμα που αποτυπώνει γλαφυρά τη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρώπινης φύσης και μας δείχνει τον δρόμο για μια βαθιά ευτυχισμένη, ευλογημένη ζωή. Η χρονιά κατά την οποία «Το Μυστικό» αναμένεται να κατακτήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες σε Ευρώπη και Αμερική σηματοδοτεί μια νέα εποχή έμπνευσης και δημιουργικότητας.


Νο6 βιβλίο για Νόμο της Έλξης:
“Θετική ενέργεια, υπέροχη ζωή”.

Θετική ενέργεια, υπέροχη ζωή
Εκδότης: Μίνωας
Θετική ενέργεια, υπέροχη ζωή
Αριθμός Σελίδων: 296
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 14χ20,5
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Ημερομηνία 1ης Έκδοσης: 2020
Έτος Έκδοσης: 2020

Σύνοψη του βιβλίου:
Θετική ενέργεια, υπέροχη ζωή

Πώς μπορείς να αγαπάς πραγματικά τον εαυτό σου; Πώς θα μετατρέψεις τα αρνητικά συναισθήματα σε θετικά; Μπορείς να βιώσεις εσωτερική γαλήνη και ευτυχία; Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει: Να ασχοληθείς με τη φροντίδα του εαυτού σου, να αποβάλεις την τοξική ενέργεια και να μάθεις να δίνεις προτεραιότητα στην υγεία σου. Να καλλιεργείς θετικές συνήθειες στην καθημερινότητά σου. Και να αλλάξεις τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου ώστε να ανοιχτείς σε αυτά που σου προσφέρει η ζωή. Τότε θα ξεπεράσεις τους φόβους σου, θα αποκτήσεις επίγνωση και ενσυνειδητότητα. Όταν ανακαλύψεις τον ανώτερο σκοπό της ζωής σου. Να γίνεις φωτεινός φάρος για τους άλλους. Όταν αλλάζουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, νιώθουμε, μιλάμε, μεταμορφώνεται ο κόσμος γύρω μας. Είσαι έτοιμος να ζήσεις μια όμορφη και υπέροχη ζωή;


Νο7 βιβλίο για Νόμο της Έλξης:
“Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή”.

Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή
Εκδότης: Διόπτρα
Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή
Αριθμός Σελίδων: 440
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21×14
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Ημερομηνία 1ης Έκδοσης: 2020
Έτος Έκδοσης: 2020

Σύνοψη του βιβλίου:
Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή

Σας έχει τύχει ποτέ να αναλάβει δράση το υποσυνείδητό σας; Μήπως, για παράδειγμα, επιστρέψατε από το γραφείο στο σπίτι χωρίς να θυμάστε να οδηγείτε, από ποιους δρόμους περάσατε, ενώ σκεφτόσαστε κάτι άλλο; Προσπαθούσατε να θυμηθείτε ένα όνομα χωρίς αποτέλεσμα, και ξαφνικά, ώρες μετά, σας ήρθε αβίαστα στο μυαλό; Όταν αναλαμβάνει δράση το υποσυνείδητο, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Ο δρ Mike Dow μοιράζεται μαζί μας το πρόγραμμα που δημιούργησε, μια τεχνική οραματισμού για το υποσυνείδητο (SVT), με καινοτόμα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μάθετε να συνομιλείτε απευθείας με το υποσυνείδητό σας και να αξιοποιείτε τα δυνατά σας σημεία, τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας. Το πρόγραμμά του ξεκινάει με γνωσιακή θεραπεία, στην οποία κατόπιν ενσωματώνονται διάφορες μέθοδοι για την προσέγγιση του υποσυνειδήτου: ενσυνειδητότητα, εκπαίδευση στη χαλάρωση, ύπνωση, διαλογισμός, γνωσιακή εξάσκηση και καθοδηγούμενος οραματισμός. Θα σου επισημάνω τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής σου και θα σβήσω οτιδήποτε αρνητικό δεν χρειάζεσαι. Με αγάπη, το Υποσυνείδητό σου.

Ο δρ Mike Dow, συγγραφέας αρκετών best sellers στη λίστα των New York Times, προτείνει μια πρωτοποριακή προσέγγιση για να ενεργοποιήσετε το υποσυνείδητό σας, ώστε να καταφέρετε να απελευθερωθείτε από το παρελθόν σας και να πλάσετε ένα υπέροχο μέλλον.

Πηγή βιβλίων: Public