Αρχάγγελος Ουριήλ

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ θεωρείται επίσης βασικός και πολύ σημαντικός αρχάγγελος. Το όνομα του Αρχάγγελου Ουριήλ, σημαίνει το
“Φως του Θεού.”

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ, φέρνει το θεϊκό φως στις ζωές μας. Είναι θαυμάσιος στην επούλωση των οδυνηρών αναμνήσεών μας. Και μεταμορφώνει τις μετάνοιες και τα λάθη μας. Ώστε να αισθανόμαστε πιο δυνατοί και πιο στοργικοί.

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ουριήλ, να σας πάρει τις αμαρτίες και τις ενοχές, που σχετίζονται με το παρελθόν σας. Θα σας ηρεμήσει αμέσως την καρδιά και το μυαλό. Και θα συγχωρήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους.

Και τότε θα βρείτε την Γαλήνη. Γιατί τι είναι η Γαλήνη; Να συγχωρήσεις τον εαυτό σου…

Αυτός ο αρχάγγελος μας βοηθάει να δούμε την αγάπη σε καταστάσεις όπου νιώθουμε ότι δεν υπάρχει.

Για παράδειγμα, εάν έχετε δύσκολες σχέσεις με συναδέλφους, αφεντικά ή πελάτες, και ζητήσετε από τον Αρχάγγελο Ουριήλ να σας βοηθήσει, αυτός θα το κάνει πολύ εύκολα.

Θα καθοδηγήσει εσάς και τους άλλους ανθρώπους, με θαυματουργούς τρόπους. Ώστε να δείτε το καλό που βρίσκεται μέσα σε όλα τα πράγματα και τα όντα. Το καλό που βρίσκετε σε εμάς και εσάς…

Με τη βοήθεια του Αρχάγγελου Ουριήλ, μπορεί να ξεχάσετε γιατί ήσασταν κάποτε θυμωμένοι ή φοβισμένοι με κάποιον ή κάτι…

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ είναι ένας Ψυχοθεραπευτής.

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ είναι θαυμάσιος, στο να μας σώζει από τους εαυτούς μας….Και τις αυστηρές αυτοκριτικές μας… Και μας βοηθά, να καθιερώσουμε μια ήρεμη και επικεντρωμένη ζωή.

Παρομοίως, αν η ζωή σου μοιάζει με έναν γιγάντιο σεισμό σε αλλαγές, ζήτα από τον Αρχάγγελο Ουριήλ, να αλλάξει την κατεύθυνση στο μυαλό σου… Και να κάνετε σκέψεις, ώστε να ξανακερδίσετε την ηρεμία σας.

Η λαογραφία λέει ότι ο Αρχάγγελος Ουριήλ, προειδοποίησε τον Νωε για την επικείμενη πλημμύρα.

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ουριήλ να σας βοηθάει όποτε νιώθετε φόβο για αυτές τις καταστάσεις. Μπορεί να σας καθοδηγήσει για να μετακινηθείτε σε διαφορετική τοποθεσία ή να προετοιμάσετε το σπίτι σας, για την μέγιστη ασφάλεια σας.

Αυτός ο αρχάγγελος μας βοηθάει κατά καιρούς καταστροφών, όπως σεισμοί, ανεμοστρόβιλοι και καταρρακτώδεις βροχές. Ο Αρχάγγελος Ουριήλ βοηθά επίσης τις οικογένειες να παραμένουν ασφαλείς και άθικτες κατά τη διάρκεια φυσικών καταστροφών.

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ, μας βοηθά επίσης να εκπληρώσουμε τους στόχους και τα όνειρά μας. Προσφέρει πλήρη βοήθεια, συμπεριλαμβανομένης της παροχής καλών και πρωτότυπων ιδεών. Που μας κρατούν σε εγρήγορση και μας βοηθούν να εκδηλώσουμε τις νοητικές μας εικόνες, σε αντικείμενα και επιτυχία.

Ουσιαστικά είναι αυτός που υλοποιεί τον νόμο της ‘Ελξης

Προσκαλέστε τον Αρχάγγελο Ουριήλ, να γίνει συνεργάτης σας… Σε οτιδήποτε εργάζεστε αυτή τη στιγμή…

wikipedia