Αγγελικες κάρτες μαντείας για προβλέψεις Αρχαγγέλων

Οι Αγγελικες κάρτες ή αλλιώς προβλέψεις Ταρώ των Αρχαγγέλων θεωρούνται από πολλούς ότι κάνουν λεπτομερείς και ακριβείς προβλέψεις για το μέλλον. Η Doreen Virtue, ως αυθεντία στους αγγέλους, δημιούργησε την πρώτη τράπουλα Ταρό που είναι 100 τοις εκατό ευγενής, ασφαλής και αξιόπιστη!

Όλα τα κείμενα στην τράπουλα, καθώς και οι εικόνες τους είναι θετικά και όμορφα σχεδιασμένα, ενώ διατηρούν την μαγική τους επίδραση, την ζωντάνια και το νόημα του παραδοσιακού Ταρό.

Αγγελικες κάρτες μαντείας με το συνοδευτικό εγχειρίδιο

Το συνοδευτικό εγχειρίδιο σας δίνει βήμα προς βήμα οδηγίες για το πώς θα κάνετε ένα ακριβές διάβασμα για εσάς και για άλλους και εξηγεί το γενικό νόημα της κάθε κάρτας.
Πλούσιο σε συμβολισμό και εικονοπλασία, οι Αγγελικες κάρτες μαντείας και προβλέψεων περιλαμβάνουν αγγέλους, αρχαγγέλους, μονόκερους, νεράιδες και γοργόνες. Οι Κάρτες του Αγγελικού Ταρώ θα σας προσφέρουν έμπνευση και καθοδήγηση στο ταξίδι της ζωής σας.

Στις Αγγελικες κάρτες μαντείας περιλαμβάνεται Τράπουλα Ταρώ των 45 καρτών μαζί και το εγχειρίδιο οδηγιών.

Οι αρχάγγελοι είναι πολύ σοφοί και στοργικοί οδηγοί. Μπορούν να σας παρακινήσουν και να σας θεραπεύσουν με αξιοθαύμαστους τρόπους. Αυτή η τράπουλα των 45 καρτών της Ντορίν Βίρτσιου θα σας φέρει κοντά με τους 15 αρχαγγέλους, θα σας μεταφέρει μηνύματα από αυτούς, θα σας βοηθήσει να τους καλέσετε και θα απαντήσει σε μερικά από τα σημαντικά ερωτήματα της ζωής σας.

Θα μάθετε πως να διενεργήσετε με ακρίβεια μια αρχαγγελική ανάγνωση για τον εαυτό σας και για τους άλλους, αξιοποιώντας την συνδρομή του εσώκλειστου εγχειριδίου οδηγιών.

Υπάρχουν 45 Αγγελικες κάρτες μαντείας

Υπάρχουν 45 κάρτες, όπως στο παραδοσιακό Ταρώ [που έχει περισσότερες κάρτες -78 αν θυμάμαι καλά]. Αλλά αυτή η τράπουλα με τις Αγγελικες κάρτες μαντείας, χρησιμοποιεί μόνο ευγενικές λέξεις και εικόνες. Ορισμένες λέξεις έχουν αλλάξει για ορισμένες κάρτες, που θα υπήρχαν σε ένα κανονικό Ταρώ.

Δεν θα βρείτε το φύλλο “Διάβολος” σε αυτή την τράπουλα, αλλά ένα εναλλακτικό του με το όνομα, “Εγώ”. Τα Εγώ δηλ. ο Εγωιστικός χαρακτήρας μας, που συμβολίζεται με τον Διάβολο στα Ταρω…

Δεν υπάρχει επίσης η κάρτα “Πύργος” που είναι συνήθως μια τρομακτική εικόνα στο παραδοσιακό Ταρώ, αλλά σε αυτήν την τράπουλα τιτλοφορείται πιο κατάλληλα ως, “Εμπειρία ζωής”.

Κάθε φύλλο στις Αγγελικες κάρτες μαντείας αντιστοιχεί σε έναν συγκεκριμένο Αρχάγγελο.

Για παράδειγμα:

 • Δικαιοσύνη – Αρχάγγελος Ραγκέλ
 • Ο Ήλιος – Αρχάγγελος Ουριήλ
 • Ο Ερημίτης – Αρχάγγελος Ραζιήλ
 • Ο Τροχός – Αρχάγγελος Μιχαήλ
 • Το Άρμα – Αρχάγγελος Μέτατρον
 • Εμπειρία ζωής – Αρχάγγελος Σαμουήλ
 • Δύναμη – Αρχάγγελος Αζραήλ
 • Ονειροπόλος – Αρχάγγελος Mέτατρον
 • Ξύπνημα – Αρχάγγελος Γαβριήλ
 • Οι Εραστές – Αρχάγγελος Ραφαήλ
 • Ο Κόσμος – Αρχάγγελος Μιχαήλ
 • Το Αστέρι – Αρχάγγελος Ζωφιήλ
 • Ισσοροπία – Αρχάγγελος Ζντκιήλ
 • Ο Μάγος – Αρχάγγελος Ραζιήλ
 • Ο Αυτοκράτορας – Αρχάγγελος Μιχαήλ
 • Απελευθέρωση – Αρχάγγελος Αζραήλ

Στις κάρτες μαντείας και προβλέψεων Ταρώ Αρχαγγέλων δεν υπάρχει τίποτα σκληρό και άσχημο

Ήταν ενδιαφέρον να ανακαλύψουμε ότι κάθε μία από τις κάρτες συσχετίστηκε τέλεια με έναν συγκεκριμένο Αρχάγγελο και την ειδικότητα του κάθε Αρχαγγέλου. Αυτό που μας άρεσε επίσης ήταν ότι καθένα από τα Τέσσερα Στοιχεία στη Μικρή Αρκάνα αντιστοιχούσε επίσης σε κάτι μαγικό και αγγελικό. Δεν υπάρχει τίποτα σκληρό και άσχημο σε αυτές τις Αγγελικες κάρτες μαντείας…

Ο συμβολισμός και η διάταξη των εν λόγω καρτών είναι πανέμορφα και από μόνες τους, οι κάρτες είναι υπέροχες ως απεικονισεις με αγγέλους. Συχνά το νόημα των καρτών είναι ακριβές να περιγράψει μια συναισθηματική κατάσταση, που κάποιος μπορεί να απεικονίσει σε μια μόνο εικόνα.

Επομένως, είναι πράγματι σημαντικό να μάθετε αυτές τις έννοιες της κάθε αγγελικής κάρτας, καθώς θα προσθέσουν βάθος στις αναγνώσεις σας. Νομίζουμε ότι είναι μια εξαιρετική τράπουλα που θα σας βοηθήσει να μάθετε μυστικιστικές έννοιες, με μια πραγματικά διασκεδαστική και όμορφη στη χρήση τράπουλα ταρώ, ακόμα και για τον πιο έμπειρο αναγνώστη.

Βρείτε τις Αγγελικες κάρτες μαντείας και προβλέψεων [Μαντικές κάρτες αρχαγγέλων] στο βιβλιοπωλείο


Αγγελικες κάρτες μαντείας και προβλέψεων Ταρώ Αρχαγγέλων
Εκδότης: Αναγνώστης
Μαντικές κάρτες αρχαγγέλων
Αριθμός Σελίδων: 82
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 13 x 10
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά
Ημερομηνία 1ης Έκδοσης: 2014
Τίτλος πρωτοτύπου: Archangel Oracle Cards