Φτερά Αγγέλου συμβολισμός

Τα Φτερά Αγγέλου είναι ένα σύμβολο Προστασίας, Αγνότητας, Θάρρους, Αρμονίας της Αγάπης και της προστασίας των Αγγέλων


Φτερό Προσευχής
Φτερά αγγέλου τι συμβολιζουν;

Φτερά αγγέλου ως συμβολισμός:

Το σύμβολο αυτό είναι μια πανίσχυρη υπενθύμιση ότι δεν είμαστε μόνοι. Στον αόρατο ή αλλίως αιθερικό κόσμο, ζουν πλάσματα που νοιάζονται για εμάς. Και μας προστατεύουν, όταν τους το ζητήσουμε. Τουλάχιστον για όποιον πιστεύει στο θείο και την εκδήλωση του στον φυσικό κόσμο. Από πάντα τα σύμβολα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων.

Σύμβολα προστασίας τα αγγελικά φτερά ως κόσμημα ή tatto:

Τα φτερά των αγγέλων, είναι πολύ ιδιαίτερα. Είναι ένα σύμβολο προστασίας, αγνότητας, θάρρους, αρμονίας της αγάπης και προστασίας των αγγέλων. Μας παρέχουν Ευτυχία, Ελπίδα και Πίστη με την δύναμη της Προσευχής. Πιστεύεται ότι οι άγγελοι βρίσκονται στον αιθερικό παράδεισο. Και λέγεται ότι όλοι έχουν έναν δικό τους Φύλακα Άγγελο.

Καθώς “φοράτε” ένα αγγελικό φτερό, σας υπενθυμίζει ότι ο Φύλακας Άγγελος σας, είναι μαζί σας. Το φτερό δηλ. λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι οι άγγελοι υπάρχουν. Και σας στέλνουν από τον αιθερικό τους παραδείσιο κόσμο, προστατευτικό φως και αγάπη.

Tα Φτερά των Αγγέλων ή αλλίως Φτερά Ενθύμησης Προσευχής όπως τα ονομάζουμε, μας υπενθυμίζουν την ανάγκη που έχουμε να επιζητούμε το θείο και τους αγγέλους… Μέσα από την γαλήνη της προσευχής….

Aggeloi.gr

Τα φτερά των αγγέλων δίνουν μια διαφορετική προοπτική στη ζωή σας, με την δύναμη της Προσευχής. Και όταν εκτοξευόμαστε με τα φτερά των αγγέλων νοητά, μπορούμε να δούμε το νόημα του ταξιδιού της ζωής μας. Και να αισθανόμαστε προστατευμένοι και ενδυναμωμένοι.

Τουλάχιστον για μας, τα Φτερά Ενθύμησης Προσευχής των αγγέλων, μας δίνουν Ελπίδα και Δύναμη να ξεπεράσουμε την όποια αρνητικότητα και τις αποτυχίες στη ζωή μας. Κατά τη διάρκεια άγχους και σύγχυσης, τα φτερά των αγγέλων μας θυμίζουν, ότι δεν είμαστε μόνοι….

Πιστεύουμε βαθιά ότι εχουμε όλοι έναν Φύλακα Προστάτη Άγγελο να μας φροντίζει. Πρόκειται για ένα πολύ βαθύ και παρήγορο συναίσθημα. Και η Προσευχή είναι το Ευχαριστώ το δικό μας, προς τον αγγελικό κόσμο και τον Θεό.

Τα Φτερά Αγγέλου, ως συμβολισμός για τους ιθαγενείς Αμερικανούς:

Οι ιθαγενείς Αμερικανοί, πίστευαν ότι οι προσευχές και τα μηνύματά που έστελναν στις θεότητες, μεταφέρονταν με τα φτερά.

Φτερά Αγγέλου για Προσευχή

Κάθε φτερό, κουβαλούσε διαφορετικά πνευματικά νοήματα για αυτούς. Τα φτερά χρησιμοποιούνταν σε μαντίλες, για ιερές τελετές και για να τιμήσουν το Μεγάλο Πνεύμα, τη Γη και όλα τα πλάσματα της Φύσης.

Η προσηλωμένη προσευχή με την βοήθεια των φτερών ενθύμησης, προωθεί:

  1. Την ισορροπία,
  2. την ηρεμία και
  3. μια χαλαρή και ήρεμη ενέργεια.

Η προσηλωμένη προσευχή μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της κατάθλιψης και του άγχους σας. Φορώντας ένα φτερό αγγέλου ως κόσμημα μας κάνει να θυμόμαστε αυτά τα υπέροχα πλάσματα που ζουν ανάμεσα μας και μας προστατεύουν πάντα….

Σκεφτήκαμε λοιπόν να σας βρούμε υπέροχα φτερά ως κοσμήματα στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να επιλέξετε εσείς ποιο σας ταιριάζει πραγματικά…

Τα φτερά των αγγέλων ως κόσμημα που σας παρουσιάζουμε τα βρήκαμε σε εξαιρετικές τιμές και ποιότητα φανταστική. Πραγματικά αξίζει να ρίξετε μια ματιά!