Thursday, June 13, 2024

Το Αγγελικό ρέικι είναι ενεργειακή θεραπεία με αγγέλους;

ο Αγγελικό ρέικι είναι ενεργειακή θεραπεία με αγγέλους;

Πόσο αληθινό είναι το Αγγελικό ρέικι; Είναι “ενεργειακή θεραπεία με αγγέλους”; Ορισμός αγγελικού ρέικι και η σχέση του με την θεραπευτική αγγελική:

Για να κατανοήσουμε πλήρως τη δύναμη του Αγγελικού Ρέικι και τη διαφορά αυτής της δονητικής θεραπείας και του πιο γνωστού Usui Reiki, πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή…Τι είναι ενέργεια και τι δόνησεις;

Ενέργεια και δόνηση:

Όλα στο Σύμπαν μας, είναι κατασκευασμένα από ενέργεια. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η Κβαντική Φυσική. Όλα αποτελούνται από άτομα. Και κάθε άτομο έχει μια μικρή δόνηση μέσα του. Η ανθρώπινη αύρα έχει ένα ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το φυσικό μας σώμα. Και εκτείνεται προς τα έξω. Αυτό που λέμε, σκεφτόμαστε ή νιώθουμε, επηρεάζει την αύρα μας. Δηλαδή το ενεργειακό μας πεδίο. Η προσωπική μας δόνηση αλλάζει, ανάλογα με το πού βρισκόμαστε όσο αφορά:

 • την ψυχική,
 • την συναισθηματική και
 • σωματική υγεία μας.

  Όταν η δόνηση μας είναι υψηλή – νιώθουμε καλά και είμαστε υγιείς!

Άγγελοι:

Οι άγγελοι είναι «Ευφυή Όντα του Φωτός». Μια παγκόσμια νοημοσύνη που επικοινωνεί μαζί μας, μέσω της δόνησης του Φωτός και της Ενέργειας της αγνής Αγάπης.

Διαμένουν σε υψηλότερη διάσταση. Και αποτελούν μέρος της Καθολικής Συνείδησης ή αλλιώς του Συμπαντικού Νου. Ένας απλός τρόπος να το σκεφτείτε είναι:

Οι άγγελοι είναι η εκδήλωση του «Θείου».

Είναι η Αγάπη… Οι Άγγελοι είναι οι σκέψεις και η συνείδηση ​​του Θείου για την ακρίβεια. Στα ελληνικά, η λέξη Άγγελος σημαίνει «Αγγελιοφόρος» και έτσι οι Άγγελοι είναι αγγελιοφόροι του Θείου.

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε, καθοδηγούμαστε, υποστηρίζομαστε, προστατευόμαστε και αγαπιόμαστε άνευ όρων. Αρκεί να τους το ζητήσουμε. Ο καθένας μας, έχει τον δικό του φύλακα άγγελο. Που παραμένει μαζί μας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Ξέρουν τις ελπίδες, τα όνειρα, τις επιθυμίες, τη θλίψη, τις ανησυχίες και τους φόβους μας. Ξέρουν κάθε σκέψη και δράση μας… Το παρελθόν και το μέλλον μας. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε:

Οι Άγγελοι δεν έχουν ελεύθερη βούληση και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν, αν δεν τους καλέσουμε να το πράξουν.

Οι άγγελοι δεν έχουν φυσικό σώμα:

Τα αγγελικά όντα δεν έχουν φυσικό σώμα. Δεν μπορούν να γεράσουν ή να πεθάνουν – Είναι αθάνατα όντα. Έχουν τη δική τους γλώσσα, που αναφέρεται ως «Η Γλώσσα του Φωτός»… Αλλά όταν μιλούν ο ένας στον άλλο, επικοινωνούν τηλεπαθητικά.

Υπάρχει επίσης μια Αγγελική ιεραρχία, σε 9 επίπεδα συνολικά. Αλλά ανεξάρτητα από την κατάταξη, όλοι έχουν έναν σκοπό: Μια δουλειά, την εκτέλεση εργασίας εκ μέρους του Θεού.

Υπάρχουν πλανητικοί άγγελοι, θεραπευτικοί άγγελοι, άγγελοι προστασίας, άγγελοι του ουρανού και της γης, άγγελοι της σοφίας, της δικαιοσύνης, μια λίστα αγγέλων να μοιάζει ατελείωτη!

Ένα ολόκληρο δίκτυο αγγέλων και αρχαγγέλων στο αίτημά μας.. Και μπορούμε να τους καλέσουμε, για να βοηθήσουν σε κάθε κατάσταση προβληματική.

Οι Αρχάγγελοι από την άλλη, είναι ψηλότερα, στην ιεραρχία των αγγέλων. Και έχουν περισσότερη δύναμη. Και γνωρίζουν αυτά που νομίζουμε και αισθανόμαστε ή ζητούμε και ο σωστός άγγελος θα στέλνεται πάντα για να βοηθήσει εμάς, χάρη σε αυτούς.

Αγγελικό Ρέικι:

Το Αγγελικό Ρέικι είναι ένα ισχυρό – αλλά απαλό, πρακτικό σύστημα θεραπείας που επιτρέπει πολύ υψηλές δονήσεις…Από τα έξυπνα «Όντα του Φωτός»…Τα οποία δουλεύουν στο σώμα σας, για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση φυσικών, προγονικών, συναισθηματικών και καρμικών ανισορροπιών, σε όλες τις ώρες και τις ενσαρκώσεις σας.

Σε αντίθεση με το Usui Reiki, όπου οι συντονισμοί πραγματοποιούνται από τον δάσκαλο. Δηλ. από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ενώ στο θεραπευτικό σύστημα του Αγγελικού Ρέικι, οι συντονισμοί γίνονται από το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Και δίνονται σε κάθε άτομο από τον δικό του θεραπευτικό Άγγελο. Μέσα στο Αγγελικό Ρέικι, δεν υπάρχει λόγος και δεν υπάρχει χώρος για ανθρώπινο λάθος… Απλώς προέρχεται απευθείας από τον άγγελο προστάτη σας.

Οι συντονισμοί πραγματοποιούνται σε διάστημα 2,5 ημερών. Και είναι πολύ ισχυροί. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε, πόσο όμορφα είναι να προσφέρεται αυτός ο συντονισμός. Λόγω του ποσού της Αγάπης που αισθάνεται ο θεραπευόμενος και λαμβάνει από τον άγγελο του .

Προσωπικές απόψεις:

Προσωπικά πιστεύω ότι το Βασίλειο του Φωτός όσο αφορά το Αγγελικό Ρέικι, επιλέγει τους διαμεσολαβητές του… Και όχι το αντίστροφο. Κάθε φορά που γίνεται μια θεραπευτική συνεδρία, είναι το Αγγελικό Βασίλειο του φωτός και ο αφοσιωμένος άγγελος που είναι υπεύθυνοι για τη διαδικασία θεραπείας.

Ο θεραπευτής (ή ο διαμεσολαβητής) κρατά απλώς το χώρο και δεν παρεμβαίνει στη διαδικασία. Ο θεραπευτής είναι η γέφυρα, ένα καθαρό κανάλι, μεταξύ του θεραπευόμενου και του αγγέλου.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, οι άγγελοι γνωρίζουν τα πάντα για εμάς… Γνωρίζουν και κατανοούν τη θλίψη, το άγχος, την ανησυχία, τη νοοτροπία μας και τη βασική αιτία του πόνου μας. Που κρατούνται και καταστέλλονται βαθιά μέσα στα κύτταρα του σώματός μας. Ξέρουν ακριβώς τι δονήσεις εκπέμπουμε.

Αυτά τα εξαιρετικά εξελιγμένα «Όντα του Φωτός», μας βλέπουν ως ένα σώμα φωτός. Και λειτουργούν σε ολόκληρο το ενεργειακό μας πεδίο, το οποίο συχνά αναφέρεται ως το σύστημα των τεσσάρων σωμάτων. Το οποίο ενσωματώνει τις:

 • Φυσικές-[ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ],
 • διανοητικές-[ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ],
 • συναισθηματικές-[ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ]
 • και πνευματικές μας καταστάσεις-[ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ]

Μέσα από αυτό το σύστημα, οι θεραπευτικοί άγγελοι αφαιρούν κάθε είδους μπλοκαρίσματα. Όχι μόνο από αυτήν τη ζωή, αλλά και τις προηγούμενες ζωές. Και σε όλες τις εποχές και τις ενσαρκώσεις. Αυτό το θεραπευτικό σύστημα, σας επιτρέπει πραγματικά να προχωρήσετε…

Πώς αισθάνεσαι ύστερα από μια συνεδρία Αγγελικού Ρέικι;

Αυτό που βιώνουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας, ποικίλλει ανάλογα με τον παραλήπτη. Οι άνθρωποι αισθανονται την “φωτεινή” γλώσσα, που είναι η αγγελική γλώσσα επικοινωνίας. Αποτελούμενη από:

 • Γεωμετρικά σχήματα, ιερά σύμβολα, μοτίβα / σχήματα και ακτίνες φωτός.
 • Ακούγονται συχνά ήχοι, υψηλής απόδοσης.
 • Εικόνες με φωτιά, νερό, λάμψεις φωτός.
 • Διάφορα θεραπευτικά χρώματα – όπως πράσινο, μπλε, γαλαζοπράσινο, χρυσό, πορτοκαλί, κίτρινο και μωβ (με κλειστά μάτια)
 • Με τη φυσική έννοια, μπορεί να νιώσετε φούσκωμα ή μια πίεση στην κοιλιά σας.
 • Μια παλλόμενη επέκταση της καρδιάς.
 • Συναισθήματα ζεστασιάς και ακραία αγάπη.
 • Το συναίσθημα ότι κάποιος σας κρατά και γαργαλάει το πρόσωπο ή το χέρι σας ή ακόμη και αισθάνεστε απαλό αεράκι.

Ψυχικά οφέλη του Αγγελικού Ρέικι:

Τα ψυχικά οφέλη του Αγγελικού Ρέικι, εκδηλώνονται από άτομο σε άτομο διαφορετικά… Αλλά πάντα, υπάρχει ένα αίσθημα γαλήνης, ηρεμίας και αγάπης.

Το Αγγελικό Ρέικι σας βοηθά να:

 • Βελτιώσετε και να ισορροπήσετε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Και εν μέρει τον πλήρη ψυχικό μετασχηματισμό σας. Η αλλαγή θα γίνεται πάντα αισθητή.
 • Το Αγγελικό Ρέικι βοηθά στη μετατόπιση της ψυχικής, συναισθηματικής και πνευματικής στασιμότητας σας και ενισχύει την αυτοεκτίμηση.
 • Ένα από τα πιο γνωστά οφέλη του είναι η επίτευξη υψηλότερου επιπέδου ψυχικής εστίασης και σαφήνειας. Ώστε να μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας, τη ζωή σας και την πορεία σας πιο καθαρά.
 • Βελτιώνει τον ύπνο σας.
 • Σας ενεργοποιεί και χαλαρώνει τις καταστάσεις που σχετίζονται με το άγχος.
 • Σας δίνει ακόμη μεγαλύτερη συνειδητοποίηση της σύνδεσής σας με το Θείο.
 • Αυξάνει τη δόνηση σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε καλά και καλά.
 • Αυξάνει τη διαίσθηση σας.
 • Σας βοηθά να αισθάνεστε αγαπημένοι, υποστηριζόμενοι και καθοδηγημένοι.
 • Μπορεί να δείτε τη μαγεία και την ομορφιά όχι μόνο στη ζωή, αλλά το πιο σημαντικό, στον εαυτό σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *