Αρχάγγελος Γαβριήλ

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι ουσιαστικά, o αρχηγός Aγγελιοφόρος του Θεού. Το όνομα του σημαίνει, ο “ήρωας του Θεού” ή ακόμα “ο θεός είναι η δύναμή μου”.

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, είναι ένας από τους “διασημότερους αγγέλους” και τους πιο δημοφιλείς μαζί με τον Μιχαήλ, τον Ραφαήλ και τον Ουριήλ, στα ιστορικά και βιβλικά κείμενα. Ήταν αυτός που ανήγγειλε στην Παρθένο Μαρία, την μέλλουσα μητέρα, την επικείμενη γέννηση του Ιησού Χριστού με μεγάλη χαρά.

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στην κυριολεξία είναι Ο Αγγελιοφόρος του Θεού, ο οποίος μεταφέρει τα νέα του, για επερχόμενα γεγονότα και αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στο μέλλον. Ουσιαστικά είναι μία μορφή σύγχρονου διάμεσου ή μέντιουμ.

Ένα χαρακτηριστικό του Αρχαγγέλου Γαβριήλ, είναι ότι βοηθάει τους μελλοντικούς γονείς ή μάλλον βοηθάει αυτούς που θέλουν να γίνουν μελλοντικοί γονείς.

Πως;

Με το να επιβλέπει την σύλληψη και τη γέννηση ενός παιδιού, μιας νέας ψυχής στον κόσμο μας. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ επίσης δίνει νέα ζωή και τροπή σε παλιές σχέσεις και γεγονότα, τα οποία θέλουμε να αλλάξουμε άμεσα.

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, αν θέλετε επερχόμενες μελλοντικές αλλαγές να συμβούν στη ζωή σας προς το καλό. Και αυτές θα συμβούν…

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι πραγματικά, ένας θαυματοποιός…

Δημιουργικές ιδέες και νέες ευκαιρίες αυτομάτως θα σας έρθουν στο υποσυνείδητο νου, με τη βοήθεια της διαίσθησης. Και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα πάνω σας. Και να κινηθείτε ξανά σύμφωνα με αυτό που πραγματικά επιθυμείτε…

Ουσιαστικά ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, λειτουργεί ως “διάμεσο” και είναι υπεύθυνος για οράματα, όνειρα και αποκαλύψεις στους ανθρώπους.

Ζητήστε τη βοήθεια του Αρχαγγέλου Γαβριήλ και μέσω των ονείρων πιθανόν να λάβετε μία απάντηση, η οποία θα καθορίσει και την περαιτέρω πορεία σας. Πραγματικά όλο αυτό φαίνεται αρκετά μυστικιστικό, αλλά είναι μία αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Αξίζει να τον επικαλείται τον Αρχάγγελο Γαβριήλ. Και οι απαντήσεις που θα σας δοθούν φυσικά, θα είναι τέτοιες που θα εκπλαγείτε…

Και Θα αλλάξετε τελείως τον τρόπο σκέψης στη ζωή σας….

wikipedia