Thursday, December 07, 2023

Πρόσφατο θαύμα του αρχάγγελου Μιχαήλ [2021]

Πρόσφατο θαύμα του αρχάγγελου Μιχαηλ

Θα σας αφηγηθώ ένα σύγχρονο και πρόσφατο θαύμα του αρχάγγελου Μιχαήλ [26/06/2021].

Εκτιμώ ότι, όσα μου περιέγραψε ο φίλος μου ο Δ… είναι 100% αληθινά. Μιας και τον κύριο αυτόν τον ξέρω χρόνια… Ξέρω την πορεία του, τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και το πόσο ειλικρινής και αγαθός άνθρωπος είναι. Είναι από τους ανθρώπους που όταν τον βλέπεις στο δρόμο, νομίζεις ότι τον γνώριζες από πάντα. Το κυριότερο όμως είναι ότι, μέσα σε 3 με 5 λεπτά, όταν τον γνωρίσεις, μπορείς και του “ανοίγεσαι”και του λες τα πάντα για την προσωπική σου ζωή. Βλέπει τα “μέσα” σου…. Ένας σύγχρονος Ψυχοθεραπευτής, άνευ Πτυχίου για μένα. Με υψηλό επίπεδο διαίσθησης και ενσυναίσθησης, σε βλέπει και βλέπει την ψυχή σου, κυρίως την τραυματισμένη ψυχή ενός ευαίσθητου ανθρώπου.

Προσωπικά, Είναι ο Ψυχοθεραπευτής μου. Χωρίς να έχει σπουδάσει καμία επιστήμη πάνω στον τομέα της ψυχικής υγείας. Καλλιεργημένος ως άτομο [πανεπιστημιακού επιπέδου με master], με μεγάλη και ευρεία γκάμα γνώσεων. Μα το κυριότερο, ταπεινός όσο που δεν πάει…. Ο Δ…[για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν αναφέρω το όνομα αυτού] είναι γύρω στα 40 χρόνια. Και έχει μία κόρη… Που την μεγαλώνει με πολύ αγάπη και φροντίδα. Είναι απιστευτα εσωστρεφής, λιγομίλητος και αποφεύγει τις κοινωνικές συναναστροφές και τον πολύ κόσμο… Δεν ειναι αγοραφοβικός. Περισσότερο θα έλεγα αποφεύγει την κοινωνική συναναστροφή εξαιτίας της έντονης αλληλεπίδρασης με τα άτομα γύρω του. Κάποτε μου είπε:

“φίλε υποφέρω όταν έχω διπλα μου κόσμο και κυρίως κακό κόσμο…

Δ…

Ο άνθρωπος μαγνήτης

Σαν μαγνήτης απορροφά την κακή ενέργεια των ανθρώπων γυρω του. Όταν μαλιστα βρίσκεται σε περιβάλλον με πολλούς ανθρώπους, σκοτεινιάζει και δεν μιλάει. Η ψυχική του αλληλεπίδραση ειναι τόσο μεγάλη, που έχει έντονους πονοκεφάλους και ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Ο Δ… δεν είναι πλούσιος… Προσπαθεί μάλιστα να τα βγάλει πέρα δύσκολα, διότι απεχθάνεται το χρήμα και την δόξα. Παρόλα αυτά, δεν το βάζει κάτω, μιας και θεωρεί ότι είναι ταγμένος να μεγαλώσει την κόρη του σωστά, χωρίς να την δώσει σε ξένο άνθρωπο, ή σε κάποια νταντά. Θεωρεί ότι όσο πιο κοντά είσαι στο παιδί και ειδικά τα πρώτα χρόνια της ζωής του, το ψυχικό δέσιμο που δημιουργείται μεταξύ γονέα και παιδιού, είναι κάτι που κουβαλά το παιδί ως εφόδιο, για όλη τη ζωή του.

Ο Δ… όπως είπα, είναι από τους ανθρώπους που απεχθάνεται τα χρήματα. Και γενικά μπορεί να ζήσει με πολύ λίγα. Δεν τον ενδιαφέρουν τα πλούτη, ούτε το τι έχει ο άλλος. Όταν γνωρίσει έναν άνθρωπο, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να απομονώσει όλα τα αρνητικά του στοιχεία, εστιάζοντας μόνο στα θετικά, διαφορετικά υποφέρει…Το έχω δεί προσωπικά…

Τα ψυχοσωματικά του Δ…

Το κυριότερο όμως από όλα όπως είπα, είναι ότι ο Δ… εδώ και αρκετά χρόνια πάσχει από ψυχοσωματικά προβλήματα. Τα οποία εκτιμώ ότι είναι απλά παρενέργειες του ενεργειακού του σώματος. Θεωρώ δηλαδή ότι με κάποιο τρόπο, έχει ξυπνήσει την ενέργεια κουνταλίνι. Και η οποία του έχει δημιουργήσει τα αντίστοιχα side effects. Και δυστυχώς ο Δ…, δεν ξέρει και δεν μπορεί να τα διαχειριστεί. Συνεπώς έχει πολύ συχνά πονοκεφάλους και μουδιάσματα. Κυρίως στην περιοχή του 3ου Ματιού, που βρίσκεται το έκτο τσάκρα...

Ουσιαστικά έχει συμπτώματα [σύμφωνα με την συγχρονη ιατρική] ινομυαλγίας, αν και ο ίδιος εκτιμά ότι, όλα αυτά τα συμπτώματα είναι απλά η υπερβολική δραστηριότητα που δημιουργείται από το ενεργειακό σώμα του. Τα συμπτώματα αυτά γίνονται ακόμα πιο έντονα όταν βρίσκεται σε αλληλεπίδραση με ανθρώπους και κυρίως με αρνητικούς ανθρώπους ή ανθρώπους που έχουν μέσα τους σκοτάδι… Αυτά ήταν τα λίγα λόγια για το Δ…

Ένα θαύμα του αρχάγγελου Μιχαήλ με ημερομηνία 26/06/2021.

Παρεμπιπτόντως εγώ είμαι ο Άγγελος, ένας από τους editors της ιστοσελίδας Aggeloi.gr. Και όπως είπα στην αρχή, σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ μικρό αλλά σύγχρονο και πρόσφατο θαύμα του αρχάγγελου Μιχαήλ. Το οποίο έγινε σε “συνεργασία” με το φίλο μου τον Δ…

Η ιστορία του Δ… ξεκινά ως εξής ή μάλλον θα σας την διηγηθώ έτσι όπως μου την διηγήθηκε ο Δ… σαν να ήμουν εγώ ο Δ…. Καλό διάβασμα…


—–>Ήταν Σάββατο και ξυπνήσαμε όλοι το πρωί με ιδιαίτερη χαρά να πάμε για το καλοκαιρινό μπάνιο, σε μία παραλία 120 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Αφού φτάσαμε, παρατήρησα ότι η μικρή μου κόρη η K, δεν είχε διάθεση να μπει στο νερό. Χαρακτηριστικά μου είπε: “μπαμπά κρυώνω δεν θέλω να μπω”…

Συμβουλή… Ακούμε πάντα τι λένε τα παιδιά μας… Δεν τα αμφισβητούμε ποτέ…

Δεν την ζόρισα και την άφησα έξω με τη μαμά της, να κάθεται ενώ εναλλάξ έμπαινα πότε εγώ και πότε η σύζυγος μου στην θάλασσα. Κάποια στιγμή με φωνάζει η σύζυγος τρομοκρατημένη, ενώ έκανα κάποιες ενεργειακές ασκήσεις δίπλα στη θάλασσα και μου είπε ότι το παιδί δεν είναι καλά…. Πήγα και είδα ότι τα χειλάκια της ήταν χλωμά και είχε υψηλό πυρετό. Φοβήθηκα μιας και νοσοκομείο εκεί κοντά δεν είχε. Μάζεψα όπως-όπως τα πράγματα από την παραλία και με το αυτοκίνητο γύρισα στο πατρικό μου σπίτι όπου και επήρα αγκαλιά τη μικρή, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.

Βάζουμε το θερμόμετρο 39,2. Πάγωσα… Η μικρή μου πάνω από 38 κάνει πυρετικούς σπασμούς. Τρομοκρατήθηκα τόσο πολύ, ενώ η μάμα της της έδωσε μία κουταλιά της σούπας depon. Η μικρή όλη αυτή την ώρα κοιμόταν και εγώ μέσα στο φόβο μου έκλεισα τα μάτια, της έβαλα το χέρι στο μέτωπο της και προσευχήθηκα νοερά στον αρχάγγελο Μιχαήλ λέγοντας τα παρακάτω:

Νοερά προσευχή στον αρχάγγελο Μιχαήλ να κάνει το θαύμα του

“Αρχάγγελε Μιχαήλ σε παρακαλώ πάρε αυτό το 39,2 πυρετό και κατέβασε το, στο 36,6” ενώ παράλληλα οραματιζόμουν το 39,2 να πέφτει… Βλέποντας τα νούμερα πεντακάθαρα με κλειστά μάτια, στο απόλυτο σκοτάδι. Νούμερα φωτεινά που από το 39,2 κατέβηκαν στο 36,6. Συνέχιζα να κρατάω το κεφαλάκι της κόρης μου, ενω αύτη κοιμόταν.

Ήρθε και η μαμά της η Ε… και μου είπε:

“Είναι ώρα να την πάρουμε και να πάμε στην Αθήνα, διοτί έχω αρχίσει να ανησυχώ πολύ και θα ήθελα να είμαι κοντά σε κάποιο νοσοκομείο, έτσι ώστε αν κάνει πάλι πυρετικούς σπασμούς να την πάμε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.”

Κάποια στιγμή η μικρή ξύπνησε εγώ συνέχισα να την κρατάω αγκαλιά και μου είπε ότι πονάει η κοιλιά μου μπαμπά. Αμέσως την πήγα στην τουαλέτα να κάνει κακά. Την ώρα που την έβαλα στην λεκάνη και την κρατούσα από πάνω αγκαλιά, μου λέει ότι δεν μπορώ να περπατήσω και με πονάνε τα πόδια, ενώ ψηνόταν στον πυρετό.

Το depon δεν την είχε “πιάσει”, είχε περάσει μία ώρα και ο πυρετός από 39,2 έπεσε μόνο στο 38,4. Εγώ εκείνη την ώρα λέω στη σύζυγό μου, “ώρα να πηγαίνουμε” και αρχίζω να ετοιμάζω τα πράγματα, να τα φορτώσω για να ανέβουμε στην Αθήνα, γιατί φοβήθηκα πολύ.

Τα επόμενα 5 λεπτά κάτι μαγικό συνέβη…

5 λεπτά την άφησα με τη μαμά της για να πάω να φορτώσω τα πράγματα και όταν γύρισα μου λέει η μαμά της:

“έβαλα θερμόμετρο και έχει 36,6.”

Το παιδί είχε κρυώσει ενώ ήταν φουλ στον ιδρώτα και είχε συνέλθει 100%. Και τότε την πήρα αγκαλιά έχοντας ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο, το οποίο πάντα όταν πατάς το κουμπί δείχνει την ένδειξη low. Μετά από αυτή την ένδειξη, βάζεις το θερμόμετρο και σου δείχνει την πραγματική θερμοκρασία. Το μαγικό είναι ότι την ώρα που πάτησα το κουμπί για να δείξει την ένδειξη low, δεν έβγαλε low, αλλά το 33,3 ως αριθμό. Τον αριθμό αυτόν τον βλέπω πολύ συχνά. Και είναι πανίσχυρο σύμβολο, ότι οι άγγελοι έχουν κάνει άμεση παρέμβαση στην ζωή μου, αφού τους επικαλούμαι.

Ξανά πατάω το κουμπί και βλέπω πάλι αντί για το low, τον αριθμό 33,3 για δεύτερη φορά!!! Πάγωσα και έβαλα τα κλάμματα… Μια 100% αγγελική επιβεβαίωση για μένα ότι ο Αρχάγγελος είχε παρέμβει θεαματικά!!!! Η κόρη μου ήταν 100% υγιής, χωρίς σημάδι και ίχνος πυρετού. Η γυναίκα μου γέλασε για μία στιγμή και ήρθε και με φίλησε. [αν και δεν είναι 100% σίγουρη αν η προσευχή μου έπιασε προς τον Αρχάγγελο Μιχαήλ ή αν ήταν η επίδραση του depon]. Εγώ ευχαρίστησα τον αρχάγγελο Μιχαήλ για την επέμβαση του και αισθάνθηκα δεός και ιδιαίτερη αγάπη για το σημάδι που μου έστειλε, μέσω του αριθμού 33,3.

Η περιγραφή της 4χρονης κόρης

Η κόρη μου είναι 4 χρόνων. Όταν την ρώτησα ποιος σε έκανε αγαπούλα μου καλά, μου απάντησε [την έχω γράψει βίντεο στο κινητό]:

-Ήταν ψηλά κατέβηκε και μου έκοψε τον πόνο.

Και εγώ της απάντησα:

-Είδες τον αρχάγγελο Μιχαήλ;

Και μου απάντησε:

-Τον είδα μπαμπά μου…

Και πως ήταν, την ρώτησα για να μου απαντήσει:

-Ήταν όμορφος και είχε ένα ραβδί, και με αυτό μου πέρασε τον πόνο…

-Και πώς έμοιαζε αγαπούλα μου ο Αρχάγγελος;

-Ήταν κορίτσι… Κορίτσι που φόραγε ρούχα κόκκινα… Ήταν πολύ όμορφη και την
ελέγαν Μιχα-είδα..

Την ρώτησα αν είχε τίποτα στην πλάτη αυτό το κορίτσι και μου απάντησε:

-Είχε κάτι μικρές πασχαλίτσες…


Αυτή ήταν η ιστορία και το μικρό πρόσφατο θαύμα του αρχάγγελου Μιχαήλ, για τον φίλο μου, τον Δ… Που παρεμπιπτόντως το βίντεο με την περιγραφή της μικρής, το είδα προσωπικά εγώ ο ίδιος από το κινητό του. Ο τρόπος περιγραφής της μικρής για την επέμβαση του αρχάγγελου Μιχαήλ είναι ανατριχιαστικός…

Η σειρά σας τώρα….Γράψτε μου ανάλογες εμπειρίες που είχατε με πρόσφατα θαύματα και παρεμβάσεις του αρχάγγελου Μιχαήλ. Μην διστάσετε! Θα δημοσιευτούν όλες!!!

Υγεία και Καλή Αγγελική Τύχη σας Εύχομαι!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *