Αρχάγγελος Ραφαήλ

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο Άγγελος που ουσιαστικά λειτουργεί υποστηρικτικά σε οποιαδήποτε θεραπεία με τον αρχάγγελο Μιχαήλ. Είναι βασικά το δεξί χέρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Και καθοδηγεί συνήθως ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας.

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, χρησιμοποιεί θεραπευτικές μεθόδους και με την άμεση παρέμβασή του και με την βοήθεια των αιθερικών δυνάμεων, θεραπεύει θαυματουργικά και άμεσα ασθένειες. Και καθοδηγεί το άτομο που πάσχει, σε καλύτερους δρόμους για την υγεία του.

Προσοχή: Ο Θεός και οι άγγελοι δεν μπορούν να παρέμβουν στις επιλογές μας. Παρά μόνο αν εμείς ελεύθερα το ζητήσουμε να πάρουμε βοήθεια. Συνεπώς αν θέλετε να επικαλεστείτε τον αρχάγγελο Ραφαήλ να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να κάνετε τα εξής:


8 τρόποι να επικαλεστείτε τον αρχάγγελο Ραφαήλ:

  • Πείτε δυνατά το αίτημά σας
  • Στρέψτε την προσευχή σας στον Θεό και τον Αρχάγγελο Ραφαήλ
  • Συμπεριλάβετε τη θρησκευτική θεότητα που προτιμάτε (Ιησούς, άγιος κ.ο.κ.)
  • Σκεφτείτε την προσευχή
  • Γράψτε το αίτημα
  • Πείτε τις λέξεις απαλά ή με δυνατή φωνή
  • Προσφωνήστε την προσευχή με σεβασμό ή με απογοήτευση
  • Κάντε μια προσευχή, παρακαλώντας τον αρχάγγελο, να καλύψει τις ανάγκες σας (για παράδειγμα, “Παρακαλώ βοηθησε με!”)
  • Χρησιμοποιήστε μια καταφατική προσευχή, επιβεβαιώνοντας ότι έχει ήδη δοθεί βοήθεια (για παράδειγμα, “Σε ευχαριστώ αρχάγγελε που με βοήθησες”)

Με άλλα λόγια, ζητήστε βοήθεια…Είτε δυνατά είτε σιωπηλά και μόνο αν εσείς επιθυμείτε από τον αρχάγγελο Ραφαήλ να σας βοηθήσει. Δείξτε του ότι υποφέρει η καρδιά σας και τα συναισθήματα που έχετε…

‘Αλλος τρόπος να επικαλεστείτε τον αρχάγγελο είναι με το να οραματιστείτε ένα σμαραγδένιο θεραπευτικό φως, το οποιο το επικεντρώνετε εκέι πού υπάρχει το πρόβλημα υγείας σας.

Έπειτα αφήστε τις κεραίες σας ανοιχτές και ακολουθήσετε οποιαδήποτε θεϊκή καθοδήγηση και θεϊκό σήμαδι έρχεται σε σας διαισθητικά.

Συνεχίστε να ζητάτε τη βοήθεια του Αρχαγγέλου Ραφαήλ, μέχρι να επέλθει πλήρης αποκατάσταση της υγείας σας. Ζητάτε στον Αρχάγγελο Ραφαήλ τη βοήθεια του για κάποια μορφή θεραπείας και αυτός δρα άμεσα… Σύμφωνα με τις ανάγκες σας…

Αυτό θα το νιώσετε τις περισσότερες φορές, σαν ένα αίσθημα ανατριχίλας ή ελαφρό μυρμήγκιασμα. Ο αρχάγγελος Ραφαήλ, είναι ανοιχτός σε κάθε προσευχή σας. Και αν οραματίζεστε τη μορφή του να προσπαθεί να σας βοηθήσει, είναι ακόμα καλύτερο.

Εμπιστευτείτε την δύναμη του για να σας βοηθήσει με την υγεία σας. Προσοχή όμως: Πάντα συμπληρωματικά με την ιατρική καθοδήγηση.

Θυμηθείτε ότι η προσευχή, είναι μία απίστευτα θεραπευτική διαδικασία για το σώμα και το πνεύμα. Προσπαθήστε σε όλη σας τη ζωή να προσεύχεστε και τα θαύματα θα γίνουν τόσα πολλά, που ούτε εσείς θα το πιστεύετε….

wikipedia