Πως να δω τον άγγελο μου [σε 11-βήματα]

Πως να δω τον άγγελο μου [σε 11-βήματα]:

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα οδηγό για το πώς μπορείτε να δείτε τον φύλακα Άγγελο σας σε 11 απλά βήματα. Να θυμάστε ότι η φαντασία και ο δημιουργικός οραματισμός, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και εφόδιο, που μπορεί να έχει κανείς, στην προσπάθειά του, να επικοινωνήσει με το φύλακα Άγγελό του. Όμως μην ξαχνάτε ότι η σωστή προσευχή με την βοήθεια των αγγέλων, είναι το Α και το Ω. Για να πετύχετε “επικοινωνία” με τον Φύλακα Άγγελο σας, όσο αυτό πιστεύετε ότι είναι εφικτό…

Παραμείνετε ήρεμοι και χαλαρωμένοι και διαβάστε τις 11 οδηγίες-βήματα για να επικοινωνήσετε με τον Φύλακα Άγγελο σας.

Πως να δω τον άγγελο μου [σε 11-βήματα]:

 1. Μην αφήνεις τον φόβο και την αμφιβολία να σε κρατάει πίσω. Οι άγγελοι σας θέλουν να τους προσέξετε. Αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί, μέχρι να τους ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας.
 2. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποδεχτείς ότι οι άγγελοι σου είναι πάντα μαζί σου. Και να ζητήσεις τη βοήθειά τους με την δύναμη της προσευχής. Παράλληλα, ζήτα κάποιο είδος απόδειξης ή σημάδι ότι ο άγγελος είναι κοντά σου.
 3. Να έχεις το μυαλό και την καρδιά σου ανοιχτά στα μηνύματα. Θα μπορούσε να προκύψει επικοινωνία από τα λόγια ενός φίλου, μέσω ενός τραγουδιού που ακούτε στο ραδιόφωνο, μέσω ενός αισθήματος παρηγοριάς ή, το πιο σημαντικό, μιας ήρεμης, ξεκάθαρης βεβαιότητας ότι δεν είστε μόνοι.
 4. Μην αφήσεις τον φόβο σου να σου πει ότι δεν αξίζεις τη βοήθειά τους. Κάθε πρωί όταν σηκώνεσαι και το βράδυ πριν κοιμηθείς, αφιέρωσε λίγα λεπτά, στο να σκεφτείς τον φύλακα άγγελο σου. Και να ζητήσεις τη βοήθειά του. Δεν χρειάζεσαι τελετουργικά και αρωματισμένα κεριά… Απλά χρειάζεσαι μια ανοιχτή καρδιά και ένα ανοιχτό μυαλό. Το να βρεις την εσωτερική σου σιωπή ή τον πραγματικό σου εαυτό, τον πνευματικό σου εαυτό, είναι η μόνη “τεχνική” που έχει αποτελέσματα.
 5. Άρχισε να εστιάζεις στις καθημερινές σου ρουτίνες, με αγάπη και χαρά.
 6. Η βαθιά αναπνοή από το στομάχι αντί από το στήθος, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο, μπορεί να αυξήσει τα συναισθήματα ειρήνης και σαφήνειας. Θα μπορούσες επίσης να σκεφτείς τους ανθρώπους που αγαπάς και οτιδήποτε στη ζωή σου, που πρέπει να είσαι ευγνώμων.
 7. Ξεκίνα να δίνεις προσοχή στο τι νιώθεις και πού, μέσα στο σώμα σου. Αν και οι περισσότεροι από εμάς δεν θα μπορούμε να δούμε τους αγγέλους να τριγυρίζουν γύρω μας, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την ικανότητα να “νιώθουμε τους αγγέλους νοητά”.
 8. Το μυστικό για να ξεκλειδώσεις την ικανότητα της προσοχής είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ονειρεύεται. Να οπτικοποιεί και να σκέφτεται, με εικόνες. Επέλεξε μια εικόνα αγγέλου, που σου αρέσει. Καθίσε άνετα και προσπάθησε να απομνημονεύσεις κάθε λεπτομέρεια. Τότε κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου ότι σε ρουφάει αργά η εικόνα με τον άγγελο σου.
 9. Κάτσε στη φωτογραφία και κάνε μια βόλτα εκεί. Μην φοβάσε να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου. Το να βρεις ένα μέρος όπου δεν θα σε ενοχλήσουν και να ακούσεις μουσική ηρεμίας για 10 λεπτά την ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να μπεις στη “σιωπή”. Όπως και το να γράψεις σε ένα ημερολόγιο. Να παρατηρήσεις τα σύννεφα και να ακούσεις τα πουλιά.
 10. Ό,τι αγαπάς να κάνεις. Αυτό σε πάει σε ένα μέρος ειρήνης, ηρεμίας και χαράς και κάνει ένα πιο ξεκάθαρο κανάλι για τους αγγέλους σου, να σε επισκεφτούν.
 11. Χρησιμοποίησε αυτές τις στιγμές σιωπής για να ζητήσεις οδηγίες μέσω της προσευχής, από τους αγγέλους σας.

Όσο περισσότερο εξασκείς αυτές τις τεχνικές, τόσο περισσότερο θα αρχίσεις να αναγνωρίζεις τη θεϊκή τους καθοδήγηση.