Καλύτερα βιβλία που διαβάσαμε ever

Τα καλύτερα βιβλία που διαβάσαμε ever και μας επηρέασαν, σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω, από την ελληνική βιβλιογραφία, για το 2023 με πολλή αγάπη.

Ευεπλιστούμε να τα βρείτε άκρως ενδιαφέροντα.

Τα καλύτερα βιβλία αποτελούν πηγή έμπνευσης και κινήτρου εάν βέβαια επιλεγούν πολύ προσεκτικά. Μπορείτε να βρείτε πολλά βιβλία εκει έξω, αλλά τα καλύτερα έχουν τη δύναμη να σας παρακινήσουν να κάνετε υπέροχα πράγματα. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν έχουν όλα τα βιβλία, το ίδιο αντίκτυπο στη σκέψης σας. Μερικά ίσως να σας αναγκάζουν να ενεργήσετε παρορμητικά, ενώ άλλα σας βοηθούν να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι, από ένα νέο σημείο.

Κριτήριο επιλογής του κάθε βιβλίου που το θεωρούμε “καλύτερο βιβλίο που διαβάσαμε ever“, είναι ασφαλώς το εις βάθος περιεχόμενο του. Το οποίο πρέπει να είναι ανάλογο με τις πνευματικές ικανότητες του ατόμου. Και να ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντά του. Να είναι καλογραμμένο, απλό και κατανοητό, με στρωτή γλώσσα και με ξεκάθαρες φράσεις.

Όλα τα βιβλία, τα έχουμε οι editors του Aggeloi.gr διαβάσει και είναι στις βιβλιοθήκες μας, τα τελευταία 5-15 περίπου χρόνια. Αυτά τα βιβλία ήταν πάντα στη λίστα των Best Sellers, και έχουν σχεδόν αλλάξει τον τρόπο σκέψης των αναγνωστών τους. Δηλ. το πως βλέπουν τον κόσμο και τους ανθρώπους. Τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε σαφώς κατηγοριοποιήσει ανα θέμα, έτσι ώστε να μπορείτε βάσει των προτιμήσεών σας, να αποφασίσετε εσείς, ποιο σας ταιριάζει, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, χωρίς να σπαταλήσετε χρόνο ψάχνοντας online.

Επιλέξαμε το βιβλιοπωλείο Public, μιας και υπάρχει, μέσω των υποκαταστημάτων του, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με τρομερά ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με άλλα βιβλιοπωλεία που υπάρχουν μόνο στην Αθήνα και με εξαιρετικό online σύστημα παραγγελίας.

Σας ευχόμαστε καλό διάβασμα και καλή προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη!


Καλύτερα βιβλία που διαβάσαμε ever, ανά κατηγορία: