Αρχάγγελος Μιχαήλ

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ με τα θαύματα του, προστατεύει συνέχεια. Αρκεί να προσευχηθείτε με την καρδιά σας. Παρακάτω βρείτε μια πανίσχυρη Προσευχή σε αυτόν τον Άγιο Προστάτη Άγγελο.

Ο Άγιος Μιχαήλ Προστατης, δηλ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ουσιαστικά είναι το δεξί χέρι του Θεού. Εργάζεται με σκοπό να φέρει στη γη την Ειρήνη και να εξαφανίσει το φόβο και το στρες.Θαύματα του Αρχάγγελου Μιχαήλ είναι πραγματικά εντυπωσιακά, στην σύγχρονα εποχή. Αξίζει να επισκεφθεί κάποιος την Μονή του αγίου Ταξιάρχη του Φωτός και θα εντυπωσιάστει με τις αφηγήσεις πιστών για τα πρόσφατα θαύματα αυτού του μέγα αρχαγγέλου.

Μία από τις ικανότητες του Αρχαγγέλου Μιχαήλ είναι να βρίσκεται ταυτόχρονα κοντά σε πολλούς ανθρώπους…Είναι πάντα πρόθυμος και έτοιμος να βοηθήσει τον οποιοδήποτε. Αρκεί να του το ζητήσει κάποιος…

Χαρακτηριστικό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ είναι, ότι προσφέρει τη Γαλήνη και την Ειρήνη στην ψυχή του ανθρώπου, που έχει ανάγκη.

Το όνομά του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, σημαίνει αυτός που είναι όμοιος με το Θεό. Ουσιαστικά είναι ο αρχηγός των αγγέλων ή αλλιώς το δεξί χέρι του Θεού. Είναι από τους μοναδικούς αγγέλους, που βοηθούν τον οποιοδήποτε και οποτεδήποτε το ζητήσει. Αρκεί να τον επικαλεστείτε με δύναμη και συναίσθημα.

Πραγματικά βοηθάει τους πάντες και η αγάπη του για τους ανθρώπους είναι άνευ όρων.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ επιτρέπεται να επεμβαίνει στη ζωή σας, μόνο αν εσείς του δώσετε την άδεια. Και αυτό, γιατί δεν μπορεί από μόνος του να παραβιάσει την Ελεύθερη Βούληση σας…

Για αυτό και πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια του, πριν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Τη βοήθεια του μπορείτε να την ζητήσετε είτε σιωπηλά με προσευχή, είτε φωναχτά ή ακόμα και τραγουδώντας. Είναι πολύ σημαντικό να του το ζητήσετε…

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ σημαίνει: “Αυτός που μοιάζει με τον Θεό.”

Συχνά αποκαλούμε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, “Άγιο Αρχάγγελο Μιχαήλ”. Αφού ο Πάπας Πίος, τον ονόμασε και επίσημα προστάτη και άγιο των αστυνομικών και των στρατιωτών. Και εμείς δεν απορούμε:

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, είναι ο υπερασπιστής του φωτός και της καλοσύνης.

Και ο κύριος ρόλος του είναι να συνοδεύει τους νεκρούς. Έτσι ώστε να μην μπορούν να βλάψουν άλλους ανθρώπους.

Παράλληλα, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και οι βοηθοί άγγελοι του, γνωστοί ως “Το Τάγμα του Ελέους”, παίρνουν αρνητικές νοοτροπίες και με το φως του Θεού, τις μετατρέπουν σε θετικές. Ώστε το μυαλό των ανθρώπων, να μπορεί και να θεραπεύεται.

Κάλεστε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, όποτε νιώθετε φοβισμένος από αρνητικές εικόνες και συναισθήματα. Αν είστε σε ένα μέρος με κόσμο και περιτριγυρισμένος από αναστατωμένους και θυμωμένους ανθρώπους, για παράδειγμα, ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, να καθαρίσει την αρνητική ενέργεια. Κάθε φορά που επιβαρύνεστε από ανησυχίες και φόβους, ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να καθαρίσει το μυαλό και την καρδιά σας.

Οι άγγελοι μπορούν να εισέλθουν βαθιά μέσα στα σώματα και τις σκέψεις μας, και να μας βοηθήσουν να δούμε πράγματα από μια πιο στοργική άποψη.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως Φύλακας-Επιστάτης για την αλήθεια και την δικαιοσύνη:

Οι πίνακες και οι εικόνες του Αρχάγγελου Μιχαήλ, τον δείχνουν συχνά να κρατά κλίμακες δικαιοσύνης στο χέρι του. Καθώς είναι ο επιστάτης για την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Αν νιώθεις ότι κάποιος σε μεταχειρίζεται άδικα, ζήτα από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να επέμβει. Θα λάβετε μια θαυματουργή λύση. Όπως πχ. το άλλο άτομο να σας τηλεφωνήσει ξαφνικά, με μια συγγνώμη από καρδίας.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επιλύσετε τρομακτικές καταστάσεις. Κάλεσα τον Αρχάγγελο Μιχαήλ όταν η γυναίκα μου έψαχνε μανιωδώς τα αρχεία της, για ένα σημαντικό έγγραφο. Η γυναίκα μου φοβόταν, ότι είχε κατά λάθος διαγράψει το έγγραφό της, καθώς δεν μπορούσε να το βρει πουθενά… Εν τω μεταξύ, καθόμουν κοντά της και ζήτησα την παρέμβαση του Αγίου Αρχάγγελου Μιχαήλ. Αμέσως, “είδα νοητά” ή μάλλον αισθάνθηκα μια μεγάλη φιγούρα να εμφανίζεται πάνω από τον αριστερό ώμο της συζύγου μου. Και ο άγγελος φάνηκε να φιλάει τον υπολογιστή της. Μέσα σε ένα λεπτό μετά από αυτό, η γυναίκα μου αναφώνησε, “Το βρήκα!”

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ απωθεί την αρνητική ενέργεια:

Είναι καλή ιδέα να καλέσετε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού ή του γραφείου σας, αν νιώθετε ότι έχει αρνητική ενέργεια.

Για παράδειγμα, εάν ζείτε σε ένα σπίτι που προηγουμένως ήταν κατειλημμένο από δυστυχισμένους ανθρώπους, ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να καθαρίσει το περιβάλλον. Η αγγελική ενέργεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ θα δημιουργήσει μια χαλαρή, στοργική ατμόσφαιρα για εσένα.

Όποτε αναστατώνεστε, καλέστε τον Αρχαγγέλο Μιχαήλ να αποκαταστήσει την αρμονία και την ειρήνη. Εάν πάτε ποτέ ταξίδι σε γειτονιές που νιώθετε ανασφαλείς με οποιονδήποτε τρόπο, μην ξεχάσετε να ζητήσετε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, να σας καθοδηγήσει και να σας προστατέψει.

Σκεφτείτε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ ως προστάτη της χαράς, και θα ξέρετε πάντα πότε είναι ώρα, να τον καλέσετε σε βοήθεια.

Πανίσχυρη προσευχή για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Παρακάτω γράψαμε μια πανίσχυρη προσευχή. Ή οποία ήταν προϊόν έμπνευσης μία νύχτα γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα Σαββάτου, με ολόγιομο και λαμπερό φεγγάρι. Είναι πολύ ισχυρή προσευχή. Και θα δείτε ότι όσο πιο πολύ την επικαλείται, τόσο περισσότερα θαύματα, θα συμβαίνουν στη ζωή σας…Θυμηθείτε τα φτερά ενθύμησης προσευχής, τα οποία χρησιμοποιούνται για να σας υπενθυμίζουν να προσεύχεστε στους Αγγέλους.

Καλή τύχη με υγεία και δύναμη!


Προσευχή Στον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Γλυκέ μου άγγελε προστάτη Μιχαήλ…
Δώσε μου την δύναμη και την υπομονή να αντέχω τις δυσκολίες που μου παρουσιάζονται…

Πάρε την θλίψη και το άγχος μου και κάνε τα Χαρά και Γαλήνη.
Έλα στον ύπνο μου και δώσε μου σημάδια, να πράττω και να πορεύομαι με Τύχη και Υγεία στη ζωή μου…

Δώσε μου σημάδια την ημέρα να με καθοδηγούν, ώστε να βαδίζω εκεί που είναι η Ευτυχία μου…

Πάρε τις σκέψεις και τα συναισθήματα αγάπης που έχω για σένα και φέρε μου την Αγάπη και την Πληρότητα σε κάθε επιλογή μου…

Σε ευχαριστώ που ήδη το κάνεις….

wikipedia