Ποιος ο Πρόστατης Άγγελος βάσει ζωδίου;

Ποιος ο Πρόστατης Άγγελος βάσει ζωδίου; Ποιος αγγελος ειναι κοντα σε σενα; Ήξερες ότι όταν γεννιόμαστε όλοι έχουμε αγγέλους και ευγενικά πνεύματα που μας βοηθούν να πετύχουμε τους στόχους μας;

Είναι εκεί για να διαφωτίσουν το μονοπάτι μας. Kαι να μας καθοδηγήσουν. Nα μας παρακολουθήσουν, ώστε να ακολουθήσουμε το μονοπάτι της ευτυχίας. Και ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής και το ζώδιο, σου ανατίθεται ένας ειδικός άγγελος, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Γνωρίστε ποιος είναι ο ζωδιακός φύλακας άγγελος σας παρακάτω, βάσει ζωδίου:

Ποιος ο Πρόστατης Άγγελος βάσει ζωδίου;

Οι άγγελοι είναι ουρανο-σταλμένοι που μας δίνουν φως, όταν είμαστε σε καιρούς προβλημάτων. Και μας βοηθούν να εξελιχθούμε και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Συνήθως απεικονίζονται να έχουν φτερά, όμως οι άγγελοι δεν έχουν στην πραγματικότητα ανθρώπινη μορφή. Είναι δέσμες φωτός και ενέργειας που δημιουργούν χρωματικές αποχρώσεις γύρω μας.

Η πίστη είναι το εργαλείο μέσω του οποίου μπορούμε να συνδεθούμε με τον φύλακα άγγελο μας:

Ζητήστε τους χάρες και συμβουλές. Ευχαριστήστε τους, προσευχηθείτε σε αυτούς ή συνδεθείτε με τους αποθανόντες αγαπημένους σας υπό την προστασία τους. Αλλά για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μάθετε ποιος είναι ο φύλακας άγγελος σου. Δηλαδή ποιος ο Πρόστατης Άγγελος βάσει ζωδίου, ποια είναι τα προσόντα του και πώς να επικοινωνήσετε μαζί τους.

1. Κριός:
Πρόστατης Άγγελος Σαμαήλ
(21 Μαρτίου – 20 Απριλίου):

Ο Samael (ή ο Chamael) είναι ο άγγελος της εμπιστοσύνης. Που βοηθά να νικηθεί ο φόβος, η αγωνία και ο φόβος σε κάθε βήμα που κάνεις στη ζωή. Αυτός ο Αρχάγγελος δίνει στα παιδιά της, μια σταθερότητα, βασισμένη στην αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση. Και γι’ αυτό οι κραδασμοί που εξαπλώνονται κατά μήκος της ύπαρξής τους, δίνουν στους Κριούς ένα τρομερά δυνατό πνεύμα.

Μέσω της διαμεσολάβησης του Samael, οι Κριοί είναι αποφασιστικοί, τολμηροί και εκτελούν τα καθήκοντά τους με θάρρος. Η δύναμη του φύλακα αγγέλου σας είναι μεγάλη γιατί, ο Σαμαήλ είναι ένας από τους βοηθούς του Αρχαγγέλου Γαβριήλ. Ο οποίος είναι μεταξύ των 7 αρχάγγελων της Θεϊκής Παρουσίας στη δεύτερη θεϊκή θέση. Ακριβώς πίσω από την Αγία Τριάδα: Πατέρας, Υιος και Άγιο Πνεύμα.

2. Ταύρος:
Πρόστατης Άγγελος Αναήλ
(21 Απριλίου – 21 Μαΐου):

Ο Anael (ή Haniel) είναι ο αρχάγγελος που ζει στην περιοχή της Αφροδίτης. Επομένως είναι ο φύλακας άγγελος της αγάπης και της αρμονίας. Ο Άνιηλ σε βοηθάει να διατηρήσεις το ηθικό σου σε ισορροπία. Και σου χαρίζει την ομορφιά. Αυτός που δίνει στους Ταυρους την προσωπικότητα, που βασίζεται στα βάθη της αγάπης, του έρωτα και της σταθερότητας. Ο Ανιήλ σου δίνει λόγο στην αγάπη. Και κάθε φορά που βιώνεις την καρδιά σου ή νιώθεις αμφιβολιες για μια σχέση, είναι εκεί για να σε καθοδηγήσει.

Μέσω της διαμεσολάβησης του Ανιήλ, είσαι σίγουρος ότι θα ζήσεις μια μακρά ερωτική ζωή. Έτσι ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις μια σύνδεση. Να ζητήσεις συμβουλές σχέσεων και να προσφέρεις προσευχές Ευχαριστήριες. Αυτός ο άγγελος ευλογεί επίσης τους γάμους. Αυτός είναι ο ζωδιακός φύλακας άγγελος του Ταύρου. Ο άγγελος που κρατά αιώνια την αγάπη στο χώρο σου.

3. Δίδυμοι:
Πρόστατης Άγγελος Αμβριήλ
(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου):

Αυτός ο Αρχάγγελος συνήθως απεικονίζεται ως διπλός άνθρωπος με δύο φτερά. Κρατώντας ένα σκήπτρο με ένα φίδι γύρω του. Ο Ambriel είναι ο άγγελος της συντροφικότητας, αυτή που φέρνει κοντά, ξεχωριστά μέρη. Ως ενωτικός αρχάγγελος, ο Ambriel σας βοηθά να βρείτε κατεύθυνση. (Εξ ου και το σύμβολο του σκήπτρου και του φιδιού). Για να σας μεταφέρει στον Παράδεισο κατά τη μακρά και όχι πάντα εύκολη πορεία της ζωής σου.

Ο ζωδιακός φύλακας άγγελος σου, ο Αμβριήλ, τακτοποιεί το χάος και ξεκαθαρίζει αντιφάσεις. Και στέλνει στον Δίδυμο, το φως της νοημοσύνης. Ο Ambriel μάχεται επίσης ενάντια στη δυαδικότητα. Ώστε το καλό να νικήσει το κακό. Η αγάπη να κερδίζει πάνω από το μίσος. Και στην τελική μάχη, στο τέλος του χρόνου, το πνεύμα να υψωθει στον θεό. Προσευχήσου στον άγγελό σου για να βρεις βοήθεια, για την καταπολέμηση του κακού.

4. Καρκίνος:
Πρόστατης Άγγελος Μουριήλ
(21 Ιουλίου – 22 Ιουλίου):

Το δώρο της προστασίας, κυβερνάται από τον Muriel. Μέσω της καταπολέμησης της αρνητικότητας. Από εδώ και πέρα, αυτός ο φύλακας άγγελος έχει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Ο Muriel σε βοηθάει να καθαρίσεις την ψυχή σου και να ξεφορτώνεται τις κακές ενέργειες του σπιτιού σου. Σε καθοδηγεί μέσω διαλογισμού, σου δίνει προσανατολισμό στη δουλειά. Σε βοηθάει να ενισχύσεις το εγώ σου και σου δίνει βοήθεια σε καιρούς δυσκολιών. Ο Μουριήλ είναι ο τέλειος άγγελος για προσευχή πριν το κρεβάτι. Γιατί καθαρίζει το μονοπάτι της νύχτας, από τα κακά πνεύματα.

Καρκίνοι αυτός ο ζωδιακός φύλακας άγγελος σας είναι επίσης ένα εξαιρετικό κανάλι συναισθήματος. Που σας κάνει συμπαθείς ανθρώπους με ιδιαίτερο ταλέντο στον εντοπισμό των συναισθημάτων των άλλων. Γι’ αυτό είσαι τόσο ευαίσθητος και ο Καρκίνος. Προσευχήσου στον Muriel, για να βρεις οδηγίες για το πώς να διατηρήσεις αυτή την ενσυναίσθηση.

5. Λέων:
Πρόστατης Άγγελος Βερχιήλ
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου):

Ο Αρχάγγελος Βερχιήλ, σχετίζεται με τον Άγιο Μιχαήλ στη χριστιανική παράδοση. Και αναγνωρίζεται ως η θεϊκή φιγούρα που νίκησε το σκοτάδι για να διαφωτίσει τον κόσμο. Και γι’ αυτό ο Βερχιήλ ενσαρκώνει το Φως του Θεού. Αν γεννήθηκες Λέων, ο ζωδιακός φύλακας άγγελος σου είναι ο κομιστής του φωτός. Για να διαφωτίσει το μονοπάτι σου και να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της ζωής, με λαμπρότητα.

Γι’ αυτό το λόγο ο Λέων είναι ο πιο λαμπρός στο ζωδιακό περιβάλλον. Ο πιο κοντινός στον Ήλιο. Αυτός που βρίσκει την ασημένια επένδυση στα πράγματα και την δείχνει στους άλλους. Κατά κάποιο τρόπο, ο Λέων, έχει ως στόχο ζωής να γίνει φάρος φωτός και καθοδήγησης. Και το κάνει αυτό με το να έχει την προστασία του Βερχιήλ, στις καθημερινές διδασκαλίες.

Όποτε είσαι σε δύσκολη κατάσταση και η αγωνία σε καταλαμβάνει, προσευχήσου στον Βερχιήλ και ζήτα λίγο φως. Θα καθοδηγηθείς στο μονοπάτι της χάρης, για να βρεις την τελειότητα. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για να καλέσεις τον Βερχιήλ.

6. Παρθένος:
Πρόστατης Άγγελος Χαμαλιήλ
(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου):

Αν είστε Παρθένοι, ο ζωδιακός φύλακας άγγελος σας είναι ο Hamaliel. Η Χάρη του Θεού. Αυτός που φέρει το δώρο της σοφίας και της συνείδησης. Αυτός που μπορεί να προσφέρει στους Παρθένους, λογική και δημιουργία. Μέσα από αυτόν τον άγγελο, οι Παρθένοι, μένετε μακριά από αρνητικές σκέψεις. Και μέσα από μια προσωπικότητα που συνδέεται με την ανάλυση, επιλέγεις το σωστό δρόμο. Μέσα από τη λογική και την ευφυΐα.

Εξάλλου, ο Hamaliel είναι επίσης ο άγγελος που φέρει αφθονία. Και θα διασφαλίσει ότι οι Παρθένοι, θα κερδίζουν κάθε μέρα. Μια από τις πιο ισχυρές αρετές του Hamaliel είναι η σύνδεση των Παρθένων με το Θεό. Που σας κάνει ανθρώπους με σπουδαίες δημιουργικές δεξιότητες. Που επιλέχθηκαν να κάνουν σχολαστική, τελειομανή δουλειά. Αν είστε Παρθένοι, προσευχηθείτε στο Hamaliel για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα μια δουλειά. Και να φωτίζετε με τις φλόγες της σοφίας και της ευφυίας, τους άλλους…

7. Ζυγός:
Πρόστατης Άγγελος Ουριήλ
(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου):

Ο ζωδιακός φύλακας άγγελος σας ως Ζυγός είναι ο Ουριήλ ή ο Ζουριέλ. Ένας από τους πιο ισχυρούς… Για να είναι μεταξύ των αρχαγγέλων της Θεϊκής Παρουσίας. Ο Uriel ενσαρκώνει ουράνια φως και ξυπνά τη συνείδηση στους ανθρώπους. Ο Uriel επίσης κυβερνά την παγκόσμια φύση των μεγάλων σκέψεων και ιδεών, όπως η δικαιοσύνη. Με την χάρη του Ουριήλ, θα βρούμε την εσωτερική ισορροπία. Ένα ειρηνικό πνεύμα και μια αίσθηση θεϊκής δικαιοσύνης, για να μας καθοδηγήσει στο δρόμο της Χάρης.

Ο Ουριήλ είναι ένας από τους μεγάλους αρχαγγέλους. Ο Uriel διαθέτει επίσης τα δώρα της παροχής και της αφθονίας. Εάν είστε Ζυγοί, προσευχηθείτε στον Uriel. (Η καλύτερη μέρα για Προσευχή είναι η Παρασκευή)… Για να πάρετε πλούτη, αφθονία και δικαιοσύνη.

8. Σκορπιός:
Πρόστατης Άγγελος Βαρκιήλ
(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου):

Αν είστε ο Σκόρπιος, ο ζωδιακός φύλακας άγγελος σας είναι ο Barkiel. Και μπορείτε να τον καλέσετε τις Τρίτες. Για να ζητήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, προκειμένου να νικήσετε την κατάθλιψη, τη λύπη και την αρνητικότητα. Και να βαδίσετε προς το φως της αισιοδοξίας, της ευτυχίας και της ευτυχίας. Ο Barkiel είναι ένας άγγελος για μεταμόρφωση. Και βοηθά στην επούλωση των πληγών από την καρδιά ή το βάρος ενός παλιού λάθους. Ο Barkiel παίρνει από το χέρι τους Σκορπιούς, για να περπατήσει προς το μέλλον μαζί τους, με πίστη και ελπίδα.

Η δύναμη του Barkiel ξεπερνά την ανθρωπότητα. Και μέσα από αυτόν τον άγγελο, δίνεται στον Σκόρπιο, το δώρο της ανάγνωσης της ψυχής. Γι’ αυτό και τον βρίσκεις πιο εύκολα, να κατανοεί τις ανθρώπινες ψυχές. Και να μπαίνει στο βαθύτερο πυρήνα των ανθρώπινων πνευμάτων. Αν είσαι Σκορπιός, ίσως να μην ξέρεις ότι έχεις ένα δώρο και κλήση προς τον εσωτερισμό…

9. Τοξότης:
Πρόστατης Άγγελος Αντσιήλ
(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου):

Αν είστε Τοξότες, ο ζωδιακός φύλακας άγγελος σας είναι ο Adnachiel (ή ο Zadquiel). Μια θεϊκή φιγούρα με μεγάλη ενεργειακή δύναμη για να φέρει ευτυχία και ελευθερία στους Τοξότες.

Μεταξύ των ιδιοτήτων του Adnachiel, είναι να υπάρχει αισιοδοξία και ελπίδα, ώστε να αντιμετωπίζουμε τις αντιξοότητες. Έτσι οι Τοξότες θα έχουν μια φυσικά θετική στάση απέναντι στη ζωή. Την ίδια στιγμή, ο Adnachiel είναι ένας άγγελος που δίνει ελευθερία και σπάει τις αλυσίδες της δουλείας της ανθρωπότητας. Για να μας βάλει στο δρόμο της ελευθερίας.

Αν ο Αντσιήλ είναι ο ζωδιακός φύλακας άγγελός σου, θα αισθανθείς επίσης μια ιδιαίτερη σύνδεση με τα παιδιά. Αυτός ο άγγελος σου δίνει την ευγένεια της προστασίας απέναντι στα παιδιά και τους ανήλικους. Στόχος σας σε αυτόν τον κόσμο είναι να διασφαλίσετε ότι, είναι ασφαλής και να προστατεύσετε τα παιδιά. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη βοήθεια του φύλακα άγγελου σας.

10. Αιγόκερως:
Πρόστατης Άγγελος Χανιήλ
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου):

Ο φύλακας άγγελος για τον Αιγόκερω είναι ο Χανιήλ. Που σημαίνει “Δώσε μου, Κύριε” στα εβραϊκά. Ο Haniel είναι ένας από τους 7 άρχοντες στο ουράνιο δικαστήριο. Και έχει δώρα, όπως η δημιουργία ειρήνης μεταξύ φίλων, συγγενών και συζύγων. Ως ενσάρκωση της φλόγας της αγάπης. Και ως θεματοφύλακας της συγχώρεσης και της ταπεινότητας, ο Hamiel βοηθά τους αντιπάλους να βρουν το δρόμο της ειρήνης. Γι’ αυτό και ο άγγελος αυτός καλείται. όταν η ανθρωπότητα έχει μια μεγάλη σύγκρουση.

Ως φύλακας άγγελος για τον Αιγόκερο, ο Haniel σας προσφέρει το δώρο της επούλωσης, χάρη σε σπουδαίες θεραπευτικές δυνάμεις. Ο Haniel επίσης κυβερνά την ηθική. Γι’ αυτό οι Αιγόκεροι είναι συνήθως έντιμοι άνθρωποι. Καθοδηγούμενοι από τις σωστές ηθικές. Αν είστε Αιγόκερος, προσευχηθείτε στον άγγελο αυτόν…Να πάρετε τη Χάρη του Θεού. Και να τη χρησιμοποιήσετε ως όπλο ενάντια στα κακά πνεύματα, τις σκοτεινές δυνάμεις και τον πειρασμό της σύγκρουσης.

11. Υδροχόος:
Πρόστατης Άγγελος Γαβριήλ
(20 Ιανουαρίου – 17 Φεβρουαρίου):

Στους Υδροχόους, ο φύλακας άγγελος σας είναι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ. Ο άγγελος του φωτός που προεδρεύει στο ουράνιο δικαστήριο. Οι σπουδαίες δυνάμεις του Γαβριήλ προσφέρουν, για παράδειγμα, ελπίδα, δημιουργικότητα, ευτυχία, ελεύθερη σκέψη, ανθρωπισμό, γονιμότητα, και αποκαλύψεις.

Ο Γαβριήλ είναι ο άγγελος, για να φέρει την Αλήθεια του Θεού στην ανθρωπότητα. Και ως τέτοια, προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής. Οι Υδροχόοι, ως στόχο σας είναι να φέρετε ένα μήνυμα αγάπης και αλήθειας στην ανθρωπότητα. Να προωθήσετε την αλλαγή και να προστατεύσετε τα ευγενικά συναισθήματα, από την απελπισία και την αγωνία. Αν είστε Υδροχόοι, προσευχηθείτε στον Αρχάγγελο Γαβριήλ. (τις Τετάρτες, αν μπορείτε) για να ενισχύσετε την πίστη σας… Και να σας βοηθήσει να μεταφέρετε το “ιερό νερό”, το πραγματικό μήνυμα του Θεού, στην ανθρωπότητα.

12. Ιχθείς:
Πρόστατης Άγγελος Μπαράκιηλ
(18 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου):

Ο ζωδιακός φύλακας άγγελος σας ως Ιχθείς είναι ο Μπαράκιελ. Ο φύλακας της καλοσύνης, της πίστης και της ευγένειας. Όπως ένας φύλακας άγγελος, ο Barachiel σας καθοδηγεί στην αναζήτηση της εσωτερικής σας αλήθειας. Και βοηθά τους Ιχθείς να εξερευνήσουν την ψυχή και τα συναισθήματά τους για να φτάσουν την αλήθεια. Για έναν στόχο στη ζωή, και να βρείτε ένα μονοπάτι για να βαδίσετε.

Οι ιχθείς είναι συνήθως εξαιρετικά ευαίσθητοι άνθρωποι. Των οποίων η προσωπικότητα συχνά παγιδεύεται από αγωνία και πόνο. Γι’ αυτό, αν είστε Ιχθείς, πρέπει να προσεύχεστε στον φύλακα άγγελο Μπαράκιηλ. Ο οποίος θα σας καθοδηγήσει στην πνευματική σας εξέλιξη προς την καλοσύνη, την ευαισθησία και την συμπόνια. Και θα σας πάρει όλα τα κακά μακριά. Η καλύτερη μέρα για να καλέσουμε τον Μπαράκιηλ είναι η Παρασκευή.

Και αφού σας παρουσιάσαμε την παραπάνω λίστα, με το ποιος ο Πρόστατης Άγγελος βάσει ζωδίου, μπορείτε να βρείτε πώς θα καταλάβετε πως εμφανίζεται ο κάθε Πρόστατης Άγγελος σας, με τα 11 σημάδια προσοχής