Νόμος της Έλξης: Οδηγός λειτουργίας για αρχαρίους το 2024

Table Of Contents
 1. O Νόμος της Έλξης πως λειτουργεί με την δύναμη της Σκέψης; Και πως ακούει το Σύμπαν, τις επιθυμίες μας που διέπονται από Νόμο της Αφθονίας; Τι είναι ο Συμπαντικός Νόμος Νόμος της Έλξης;
 2. Νόμος της Έλξης σημαίνει ότι η Σκέψη είναι Δόνηση και τα πάντα στο σύμπαν είναι δονήσεις
 3. Η Σκέψη είναι μια δύναμη:
 4. Προσέξτε τι αισθάνεσθε!
 5. Τα κύματα-δονήσεις του Νόμου της Έλξης:
 6. Οι Σκέψεις γίνονται Πράγματα:
 7. Υπάρχουν κύματα ήχου που κανείς δεν μπορεί να δει και ν' ακούσει
 8. Οι δονήσεις είναι πραγματικές και ο Νόμος της Έλξης επίσης:
 9. Σκέψεις Αγάπης: Ο Νόμος της Έλξης φέρνει την Αγάπη στην ζωή μας:
 10. Τι σημαίνει ο Νόμος της Έλξης; Απλά:Το όμοιο προσελκύει όμοια…
 11. Ο άνθρωπος στην πραγματικότητα δημιουργεί το δικό του περίγυρο γεγονότων με τις σκέψεις του.
 12. Η Πνευματική Δύναμη λειτουργεί καλύτερα συγκεντρωμένη με τον Νόμο της Έλξης:
 13. Προσήλωση στα πράγματα 100%
 14. Πως η ενεργητικότητα ως Δύναμη ακατανίκητη, βάζει σε λειτουργία τον Νόμο της Έλξης:
 15. Συνδυασμός Σκέψης και Αγάπης ως λειτουργία του Νόμου της Έλξης:
 16. Η επιθυμία είναι το πιο ισχυρό μέσο για την ενεργοποίηση του νόμου της έλξης.
 17. Το κλειδί της Έλξης: Η πρόθεση στην Σιωπή:
 18. 7 οδηγίες για το πως λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης:

O Νόμος της Έλξης πως λειτουργεί με την δύναμη της Σκέψης; Και πως ακούει το Σύμπαν, τις επιθυμίες μας που διέπονται από Νόμο της Αφθονίας; Τι είναι ο Συμπαντικός Νόμος Νόμος της Έλξης;

Οι εκδηλώσεις του Νόμου της Έλξης είναι πολύμορφες. Αλλά αν αντιμετωπιστούν σαν κάτι το ολοκληρωτικό, βλέπουμε ότι δεν υπάρχει παρά ένας μόνο Νόμος. Έχουμε εξοικειωθεί με μερικές από τις εκδηλώσεις του Νόμου της Έλξης , αλλά αγνοούμε σχεδόν ολοκληρωτικά κάποιες άλλες. Ωστόσο, εξακολουθούμε να μαθαίνουμε λίγο πιο πολύ, κάθε μέρα, και το πέπλο σιγά – σιγά ανασηκώνεται… Για τον περίφημο Νόμο της Έλξης.

Νόμος της Έλξης σημαίνει ότι η Σκέψη είναι Δόνηση και τα πάντα στο σύμπαν είναι δονήσεις

Νόμος της Έλξης σημαίνει ότι η Σκέψη είναι Δόνηση και τα πάντα στο σύμπαν είναι δονήσεις
Νόμος της Έλξης σημαίνει ότι η Σκέψη είναι Δόνηση και τα πάντα στο σύμπαν είναι δονήσεις

Μιλούμε με επιστημονική γνώση, για το Νόμο της Βαρύτητας. Αλλά αγνοούμε την ισότιμα θαυμαστή εκδήλωσή του Νόμου της Έλξης… Που εκδηλώνεται, μέσα από τον κόσμο της σκέψης.

Έχουμε εξοικειωθεί μ’ αυτή τη θαυμάσια εκδήλωση του Νόμου της Έλξης. Που προσελκύει και συγκροτεί τα άτομα από τα οποία η ύλη είναι συντεθειμένη. Αναγνωρίζουμε τη δύναμη του Νόμου της Έλξης. Που προσελκύει τα σώματα στη γη, που συγκροτεί τους κυκλικούς κόσμους στη θέση τους… Αλλά κλείνουμε τα μάτια μας στον ισχυρό νόμο, που φέρνει κοντά σε μας, τα πράγματά που επιθυμούμε ή φοβόμαστε.

Η Σκέψη είναι μια δύναμη:

Όταν φτάσουμε στο σημείο να δούμε ότι η Σκέψη είναι μια δύναμη, μια εκδήλωση της ενέργειας, έχοντας μια μαγνητική ικανότητα έλξης, τότε θ’ αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε. Τι;

Το γιατί και το “από που” τα πραγμάτα και τα φαινόμενα, εκδηλώνονται στην ζωή μας… Που μέχρι τώρα έμοιαζαν σκοτεινά σε μας. Δεν υπάρχει σπουδή που ν’ ανταμείβει τόσο καλά το σπουδαστή, για το χρόνο και τον κόπο του, όσο η μελέτη των λειτουργιών αυτού του ισχυρού νόμου του κόσμου της Σκέψης… – Του Νόμου της Έλξης.

Προσέξτε τι αισθάνεσθε!

Όταν σκεφτόμαστε, στέλνουμε προς τα έξω δονήσεις μιας πολύ λεπτής αιθέριας ουσίας. Που είναι τόσο πραγματικές, όσο κι οι δονήσεις που εκδηλώνουν το φως, την θερμότητα, τον ηλεκτρισμό ή τον μαγνητισμό.

Το γεγονός ότι αυτές οι δονήσεις δεν είναι φανερές στις πέντε αισθήσεις μας, δεν αποτελεί απόδειξη ότι δεν υπάρχουν.

Π.χ Η μαγνητική δύναμη τι είναι: Ένας ισχυρός μαγνήτης στέλνει προς τα έξω δονήσεις. Και ασκεί μια δύναμη ικανή να προσελκύσει ένα κομμάτι ατσάλι που ζυγίζει ογδόντα κιλά. Αλλά ούτε μπορούμε να δούμε, να γευτούμε, να οσφρανθούμε, να ακούσουμε ή να ψηλαφίσουμε αυτή την ισχυρή δύναμη.

Αυτές οι δονήσεις της σκέψης, είναι το ίδιο… Δεν είναι δυνατό να γίνουν ορατές. Δεν μπορούμε να τις γευτούμε, να τις οσφρανθούμε, να τις ακούσουμε ή να τις ψηλαφίσουμε με το συνηθισμένο τρόπο. Παρόλο που είναι αλήθεια, ότι υπάρχουν αποδεδειγμένες περιπτώσεις ατόμων ιδιαίτερα ευαίσθητων στις ψυχικές εντυπώσεις. Που αντιλαμβάνονται τα ισχυρά κύματα σκέψης. Και πάρα πολλοί από μας μπορούν να βεβαιώσουν ότι έχουν ξεκάθαρα αισθανθεί, τις δονήσεις σκέψης των άλλων… Τόσο ενώ υπάρχει η παρουσία του πομπού, όσο κι από απόσταση. Η τηλεπάθεια και τα συγγενικά της φαινόμενα δεν είναι μόνο όνειρα αργόσχολων.

Τα κύματα-δονήσεις του Νόμου της Έλξης:

Το φως κι η θερμότητα εκδηλώνονται από δονήσεις, μιας πολύ πιο χαμηλής έντασης, απ’ αυτές της Σκέψης. Αλλά η διαφορά βρίσκεται αποκλειστικά στο ποσοστό της δόνησης. Τα επιστημονικά χρονικά ρίχνουν ένα ενδιαφέρον φως πάνω στο πρόβλημα. Ο καθηγητής Ελίσα Γκραίη, ένας διάσημος επιστήμονας, λέει στο μικρό του βιβλίο «Τα θαύματα της φύσης»:

«Υπάρχει πολλή τροφή για εκμετάλλευση σχετικά με το θέμα της σκέψης. Και οι θεωρητικοί, λένε ότι υπάρχουν ηχοκύματα που κανένα ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί ν’ ακούσει. Και χρωματοκύματα φωτός που κανένα μάτι δεν μπορεί να δει. Το μακρύ, σκοτεινό, δίχως ήχους διάστημα ανάμεσα στις 40.000 και 400.000.000.000.000 δονήσεις κατά δευτερόλεπτο. Και το άπειρο της κλίμακας, πέρα από τις 700.000.000.000.000 δονήσεις κατά δευτερόλεπτο… Όπου το φως σταματά μέσα στο σύμπαν της κίνησης… Είναι κάτι που μπορεί να μας υποβάλλει σε πολλές σκέψεις».

Elisha Gray (August 2, 1835 – January 21, 1901)

Ο Μ. Ουίλλιαμς, στο έργο του με τίτλο «Σύντομα Κεφάλαια Φυσικής», λέει:

«Δεν υπάρχει διαβάθμιση ανάμεσα στους πολύ γρήγορους κυματισμούς ή τρεμουλιάσματα που παράγει η αίσθησή μας του ήχου. Kαι στους πιο αργούς που μας δημιουργούν μια αίσθηση της πιο απαλής ζεστασιάς. Υπάρχει ένα τεράστιο κενό ανάμεσά τους, αρκετά πλατύ για να συμπεριλάβει έναν άλλο κόσμο κίνησης. Όπου όλα βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο μας, του ήχου, και στον κόσμο μας, της θερμότητας του φωτός. Και δεν υπάρχει καμιά καλή δικαιολογία, για να υποθέσει κανένας ότι η ύλη είναι ανίκανη, για μια τέτοια ενδιάμεση δραστηριότητα. Ή ότι αυτή η δραστηριότητα δεν μπορεί να δημιουργήσει ενδιάμεσες αισθήσεις. Φτάνει να υπάρξουν όργανα ικανά να συλλάβουν και να αισθητοποιήσουν τις κινήσεις τους».

Αυτό το τελευταίο γεγονός έχει απόλυτα διαπιστωθεί, προς ικανοποίηση των πλήθος ερευνητών του θέματος. Και η λίγη σκέψη θα σας δείξει ότι είναι κάτι που συνδυάζεται με τις δικές σας εμπειρίες.

Οι Σκέψεις γίνονται Πράγματα:

Οι Σκέψεις γίνονται Πράγματα:
Οι Σκέψεις γίνονται Πράγματα:

Συχνά ακούμε να επαναλαμβάνεται η περίφημη δήλωση της Πνευματικής Επιστήμης, που αφορά τον Νόμο της Έλξης: Ότι «Οι Σκέψεις είναι Πράγματα». Kαι επαναλαμβάνουμε κι εμείς αυτές τις λέξεις, χωρίς συνειδητά ν’ αντιλαμβανόμαστε ποιο ακριβώς είναι το νόημά τους. Αν κατανοήσουμε απόλυτα την αλήθεια αυτής της δήλωσης και τις φυσικές συνέπειες της αλήθειας που βρίσκεται πίσω απ’ αυτήν, θα πρέπει να έχουμε μαζί καταλάβει και πολλά πράγματα. Τα οποία μας είχαν φανεί σκοτεινά. Kαι τότε θα είμασταν ικανοί να χρησιμοποιήσουμε τη θαυμαστή δύναμη της Σκέψης… Ακριβώς όπως χρησιμοποιούμε την όποια άλλη εκδήλωση της Ενέργειας.

Όταν σκεφτόμαστε, βάζουμε σε κίνηση δονήσεις ενός πολύ υψηλού βαθμού. Που είναι ακριβώς τόσο πραγματικές όσο κι οι δονήσεις του φωτός, της θερμότητας, του ήχου και του ηλεκτρισμού. Κι όταν κατανοούμε τους νόμους που κυβερνούν την παραγωγή και τη μεταβίβαση αυτών των δονήσεων, θα είμαστε ικανοί να τις χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινή ζωή… Ακριβώς όπως κάνουμε και με τις καλύτερα γνωστές μορφές ενέργειας.

Αυτά που δεν μπορούμε να δούμε, ν’ ακούσουμε, να ζυγίσουμε ή να μετρήσουμε σε σχέση με τις δονήσεις αυτές, δεν αποτελούν κι απόδειξη ότι δεν υπάρχουν.

Υπάρχουν κύματα ήχου που κανείς δεν μπορεί να δει και ν’ ακούσει

Υπάρχουν κύματα ήχου που κανένα ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί ν’ ακούσει… Παρόλο που μερικά απ’ αυτά αναμφίβολα καταγράφονται από το αυτί κάποιων εντόμων. Κι άλλα συλλαμβάνονται από ευαίσθητα όργανα που έχει επινοήσει ο άνθρωπος. Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα στους ήχους που καταγράφονται… Από τα πιο ντελικάτα όργανα και στο όριο που το μυαλό του ανθρώπου, καθώς διαλογίζεται σύμφωνα με αναλογίες, ξέρει ότι είναι η μεθοριακή γραμμή μεταξύ των ηχητικών κυμάτων κι άλλων μορφών δονήσεων.

Κι υπάρχουν κύματα φωτός που το ανθρώπινο μάτι δεν καταγράφει, ενώ μερικά απ’ αυτά συλλαμβάνονται από πολύ ευαίσθητα όργανα. Και πολύ περισσότερα τόσο λεπτά ώστε δεν έχει ακόμη επινοηθεί όργανο που να τα συλλαμβάνει. Παρόλο που βελτιώσεις γίνονται κάθε χρόνο και το ανεξερεύνητο πεδίο προοδευτικά μειώνεται.

Οι δονήσεις είναι πραγματικές και ο Νόμος της Έλξης επίσης:

Καθώς νέα όργανα επινοούνται, νέες δονήσεις καταγράφονται απ’ αυτά. – Κι ωστόσο οι δονήσεις ήταν το ίδιο πραγματικές τόσο πριν από την επινόηση, όσο και μετά. Ας υποθέσουμε ότι δεν έχουμε κανένα όργανο που να καταγράφει το μαγνητισμό. Τότε θα μπορούσε κανένας πολύ δικαιολογημένα ν’ αρνηθεί την ύπαρξη αυτής της ισχυρής δύναμης. Επειδή θα ήταν κάτι που δε θα μπορούσαμε να το γευτούμε, να το ψηλαφίσουμε, να το οσφρανθούμε, να το ακούσουμε, να το ζυγίσουμε, να το μετρήσουμε ή και να το δούμε. Κι ωστόσο, ο ισχυρός μαγνήτης θα εξακολουθεί να στέλνει προς τα έξω κύματα δύναμης. Ικανά να προσελκύσουν κομμάτια ατσαλιού που να ζυγίζουν ογδόντα κιλά.

Η κάθε μορφή δόνησης χρειάζεται ένα δικής της μορφής όργανο για να καταγραφεί. Μέχρι τώρα ο ανθρώπινος εγκέφαλος μοιάζει να είναι το μοναδικό όργανο ικανό να καταγράψει κύματα σκέψης. Παρόλο που οι αποκρυφιστές λένε ότι οι επιστήμονες θα επινοήσουν μηχανισμούς ικανοποιητικά ευαίσθητους, ώστε να συλλαμβάνουν και να καταγράφουν τέτοιες εντυπώσεις.

Κι από τις ενδείξεις που υπάρχουν μέχρι τώρα, φαίνεται ότι η επινόηση αυτή είναι κάτι που θα πρέπει να το περιμένουμε. Το αίτημα υπάρχει και αναμφίβολα θα ικανοποιηθεί γρήγορα. Αλλά γι’ αυτούς που έχουν πειραματιστεί μέσα στα πλαίσια της τηλεπάθειας, δε χρειάζεται καμιά παραπέρα απόδειξη. Έξω από τ’ αποτελέσματα των ίδιων τους των πειραμάτων.

Σκέψεις Αγάπης: Ο Νόμος της Έλξης φέρνει την Αγάπη στην ζωή μας:

Σκέψεις Αγάπης: Ο Νόμος της Έλξης φέρνει την Αγάπη στην ζωή μας:
Σκέψεις Αγάπης: Ο Νόμος της Έλξης φέρνει την Αγάπη στην ζωή μας:

Στέλνουμε προς τα έξω σκέψεις μεγαλύτερης ή μικρότερης έντασης, όλη την ώρα, και μαζεύουμε τ’ αποτελέσματα των σκέψεων αυτών. Όχι μόνο τα κύματα της σκέψης μας επηρεάζουν τον εαυτό μας και τους άλλους, αλλά και προσελκύουν δύναμη. – Φέρνουν κοντά μας τις σκέψεις των άλλων, για πράγματα, περιστάσεις, ανθρώπους, «τύχη». Σύμφωνα με το χαρακτήρα της σκέψης που επικρατεί περισσότερο στο μυαλό μας.

Σκέψεις Αγάπης θα μας φέρουν κοντά μας την Αγάπη των άλλων. Περιστάσεις και συμβάντα ανάλογα με τη σκέψη. Ανθρώπους που κάνουν παρόμοιες σκέψεις.

Σκέψεις Θυμού, Μίσους, Ζήλειας, Κακίας και Πονηριάς, θα προσελκύσουν σ’ εμάς ένα πλήθος από συγγενικές σκέψεις που εκπέμπονται από το μυαλό των άλλων.

Περιστάσεις κάτω από τις οποίες θα κληθούμε να εκδηλώσουμε αυτές τις χυδαίες σκέψεις και θα τις δεχτούμε με τη σειρά μας από άλλους ανθρώπους που θα εκδηλώσουν δυσαρμονία, κι έτσι συνέχεια. Μια ισχυρή σκέψη, ή μια σκέψη που συνεχίζεται για πολύ, θα μας καταστήσουν το κέντρο έλξης για ανάλογα κύματα σκέψεων από άλλους.

Τι σημαίνει ο Νόμος της Έλξης; Απλά:
Το όμοιο προσελκύει όμοια…

Τι σημαίνει ο Νόμος της Έλξης; Απλά: Το όμοιο προσελκύει όμοια...
Τι σημαίνει ο Νόμος της Έλξης; Απλά: Το όμοιο προσελκύει όμοια…

Το όμοιο προσελκύει όμοια, στον Κόσμο της Σκέψης – Κι όπως σπείρατε θα θερίσετε. Τα πουλιά του ίδιου είδους πετούν κοπαδιαστά μέσα στον Κόσμο της Σκέψης, οι κατάρες σαν τα κοτόπουλα μαζεύονται μέσα στο κοτέτσι και φέρνουν μαζί τούς φίλους τους.

Ο άντρας ή η γυναίκα που είναι γεμάτοι από Αγάπη, βλέπουν την Αγάπη παντού και προσελκύουν την Αγάπη των άλλων. Ενώ, ο άνθρωπος που μισεί, μέσα στην καρδιά του μαζεύει όλο το μίσος που μπορεί ν’ αντέξει. Ο άνθρωπος που σκέφτεται τους αγώνες γενικά ψάχνει να μπλεχτεί σ’ όλους τους αγώνες που θέλει, μέχρι που να χορτάσει. Κι έτσι πάει συνέχεια το πράγμα, ο καθένας παίρνει αυτό που επιδιώκει μέσ’ από τον ασύρματο τηλέγραφο του Μυαλού.

Ο άνθρωπος που ξυπνά το πρωί να νιώθει «μαύρα» όλα γύρω του, συνήθως καταφέρνει να δημιουργήσει την ίδια διάθεση σ’ όλη την οικογένεια, πριν τελειώσει το πρόγευμα. Η «γκρινιάρα» γυναίκα βρίσκει γενικά πολλές ευκαιρίες στη διάρκεια της μέρας για να ικανοποιήσει την τάση της για «γκρίνια».

Ο άνθρωπος στην πραγματικότητα δημιουργεί το δικό του περίγυρο γεγονότων με τις σκέψεις του.

Αυτό το ζήτημα της Έλξης της Σκέψης είναι πολύ σοβαρό. Όταν σταθείτε να το σκεφτείτε λίγο, θα δείτε ότι ο άνθρωπος στην πραγματικότητα δημιουργεί το δικό του περίγυρο. Παρόλο που κατηγορεί τους άλλους σχετικά μ’ αυτό.

Έχω γνωρίσει ανθρώπους που κατανόησαν αυτό το νόμο της θετικής ήρεμης σκέψης κι έτσι παρέμεναν απόλυτα απρόσβλητοι από τη δυσαρμονία που τους περιτριγύριζε. Ήταν σαν το δοχείο απ’ όπου το λάδι έχει χυθεί πάνω σε ταραγμένα νερά. – Παράμεναν εξασφαλισμένοι κι ήρεμοι, ενώ η καταιγίδα μάνιαζε γύρω τους. Αν κάποιος μάθει τη λειτουργία αυτού του Νόμου, δε θα βρεθεί ποτέ στο έλεος των πανίσχυρων καταιγίδων της Σκέψης.

Έχουμε περάσει από την εποχή της σωματικής βίας και φυσικής δύναμης, στην εποχή της διανοητικής κυριαρχίας. Και τώρα εισερχόμαστε σ’ ένα νέο και σχεδόν άγνωστο πεδίο, που είναι αυτό της ψυχικής δύναμης.

Αυτό το πεδίο ενέργειας έχει τους γερά εγκαθιδρυμένους νόμους του, όπως ακριβώς έχουν και τ’ άλλα. Και θα πρέπει να γνωρίσουμε καλά αυτούς τους νόμους, αν δε θέλουμε να βρεθούμε φυλακισμένοι μέσα στα τείχη της αμάθειας και των άγονων προσπαθειών.

Χρησιμοποιήσετε τούτη τη μεγάλη δύναμη και εφαρμόστε την, για νόμιμους κι αξιόλογους σκοπούς, ακριβώς όπως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον ηλεκτρισμό και τις άλλες μορφές ενέργειας σήμερα….

Η Πνευματική Δύναμη λειτουργεί καλύτερα συγκεντρωμένη με τον Νόμο της Έλξης:

Ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί καλύτερα όταν η Πνευματική Δύναμη είναι συγκεντρωμένη. Πρέπει να προσφέρετε στο πράγμα που επιθυμείτε τις καλύτερες και τις πιο ζωηρές σας σκέψεις.

Ακριβώς όπως ο άντρας που είναι πολύ ερωτευμένος θα σκεφτεί ένα σωρό πράγματα προκειμένου να ευχαριστήσει την αγαπημένη του. Έτσι θα κάνει κι αυτός που είν’ ερωτευμένος με τη δουλειά του. Δίνοντάς όλες του τις σκέψεις… Και το αποτέλεσμα θα είναι ένα πλήθος σχέδια που θα περάσουν από το μυαλό του. Και που τα πιο πολλά απ’ αυτά θα είναι πολύ σημαντικά.

Το πνεύμα λειτουργεί σε επίπεδο υποσυνείδητου. Αυτό πρέπει να το θυμόσαστε… Και κινείται σχεδόν πάντα, μέσα στα πλαίσια του κυριαρχικού πάθους ή της επιθυμίας.

Προσήλωση στα πράγματα 100%

Προσήλωση στα πράγματα 100%
Προσήλωση στα πράγματα 100%

Αν προσηλωθούμε πάνω στα πράγματα και συγκεντρώσουμε το υποσυνείδητο μας στα σχεδια και στα σχηματα, αυτά θα περάσουν στη συνειδηση. Οπότε θα νιώσουμε γεμάτοι όρεξη για δράση… Και σαν να δεχτήκαμε κάποια αξιόλογη βοήθεια από κάποιον απέξω, κάτι ανώτερο.

Αλλά αν σκορπίζετε τη δύναμη της σκέψης σας, το υποσυνείδητο πνεύμα δε θα ξέρει με ποιο τρόπο να σας ευχαριστήσει. Και το αποτέλεσμα είναι απλούστατα να απομακρυνθείτε από την πηγή βοήθειας. Εκτός από αυτό, θα χάσετε το ισχυρό αποτέλεσμα της συγκεντρωμένης σκέψης, με τη συνειδητή επεξεργασία των λεπτομερειών των σχεδίων σας.

Πως η ενεργητικότητα ως Δύναμη ακατανίκητη, βάζει σε λειτουργία τον Νόμο της Έλξης:

Η ενεργητικότητα και η αποφασιστικότητα, είναι ακατανίκητες! Αυτές με την εστιασμένη σκέψη, θα γκρεμίσουν όλους τους φραγμούς. Και θα ξεπεράσουν ακόμη και τα πιο μεγάλα εμπόδια.

Κι πρέπει πάντα να χρησιμοποιούνται όλες μαζί!

Η ενεργητικότητα χωρίς την αποφασιστικότητα πάει χαμένη. Ένα σωρό άνθρωποι διαθέτουν πολλή ενεργητικότητα. Είναι τόσο πολύ γεμάτοι, ώστε να ξεχειλίζουν απ’ αυτήν. Κι ωστόσο, τους λείπει η συγκέντρωση. Λείπει η συγκεντρωτική αυτή δύναμη που καθιστά ικανούς τους ανθρώπους να στέλνουν την σκέψη τους, στο σωστό στόχο.

Η ενεργητικότητα δεν είναι στ αλήθεια τόσο σπάνιο πράγμα, όσο φαντάζονται πολλοί. Αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας, θα βρείτε αρκετούς ανθρώπους που είναι γεμάτοι από ενεργητικότητα. Ωστόσο, κατά κάποιον τρόπο, δεν φαίνονται να πετυχαίνουν τίποτα σπουδαίο στη ζωή τους.

Σπαταλούν συνέχεια την ενεργητικότητά τους… Πότε να θέλουν να κάνουν το ένα και αυτομάτως να μπλέκονται με κάτι άλλο. Ασχολούνται και με πράγματα, που δεν έχουν το παραμικρό ενδιαφέρον. Και σπαταλούν την ενεργητικότητα και την δύναμη τους,χωρίς να πετυχαίνουν τίποτα το σπουδαίο.

Γιατί; Τους λείπει η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ…Το κλειδι του Νόμου της Έλξης…

Συνδυασμός Σκέψης και Αγάπης ως λειτουργία του Νόμου της Έλξης:

Ο συνδυασμός Σκέψης και Αγάπης ώστε να λειτουργήσει τον Νόμο της Έλξης:
Ο συνδυασμός Σκέψης και Αγάπης ώστε να λειτουργήσει τον Νόμο της Έλξης:

Ο συνδυασμός Σκέψης και Αγάπης, δημιουργεί την ανίκητη δύναμη που ονομάζεται νόμος της έλξης. Όλοι οι φυσικοί νόμοι είναι ακατανίκητοι.

Ο Νόμος της βαρύτητας, του ηλεκτρισμού και κάθε άλλος νόμος λειτουργεί με μαθηματική ακρίβεια. Δεν υπάρχουν διακυμάνσεις. Μόνο το κανάλι μετάδοσης μπορεί να είναι ατελές. Αν καταρρεύσει μια γέφυρα, δεν αποδίδουμε την κατάρρευση σε κάποια διακύμανση του νόμου της βαρύτητας. Αν ένας λαμπτήρας δεν δουλεύει, δεν συμπεραίνουμε οτι οι νόμοι που κυβερνούν τον ηλεκτρισμό είναι αναξιόπιστοι.

Έτσι, αν νόμος της έλξης φαίνεται να επιδεικνύεται ατελώς από ένα άπειρο ή ανενημέρωτο άτομο, δε θα πρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι αναιρέθηκε ο μεγαλύτερος και πιο αλάνθαστος νόμος. Πάνω στον οποίο βασίζεται όλο το οικοδόμημα της Δημιουργίας. Καλύτερα θα ήταν να συμπεράνουμε ότι, απαιτείται λίγο καλύτερη κατανόηση του νόμου. Για τον ίδιο λόγο που η σωστή λύση σε ένα δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα δε βρίσκεται πάντα εύκολα…

Τα πράγματα δημιουργούνται στο νοητικό ή πνευματικό κόσμο πριν εξωτερικευθούν ως πράξη ή ως γεγονός. Μέσα από την απλή διαδικασία του ελέγχου των δυνάμεων της σκέψης μας, συντελούμε στη δημιουργία των γεγονότων που θα συναντήσουμε στις ζωές μας στο μέλλον. Ίσως και αύριο ακόμα.

Η επιθυμία είναι το πιο ισχυρό μέσο για την ενεργοποίηση του νόμου της έλξης.

Ο άνθρωπος είναι έτσι δομημένος που πρέπει να δημιουργήσει πρώτα τα εργαλεία ή τα σύνεργα, μέσω των οποίων αποκτά τη δύναμη να σκέφτεται. Ο νους δεν μπορεί να κατανοήσει μια εντελώς νέα ιδέα αν δεν προετοιμάσει πρώτα ένα παλλόμενο εγκεφαλικό κύτταρο. Αυτός είναι λόγος που δυσκολευόμαστε τόσο να αντιληφθούμε ή να εκτιμήσουμε την δύναμη του Νόμου της Έλξης.

Αν, λοιπόν, δεν είστε εξοικειωμένοι με την παντοδυναμία του νόμου της έλξης και την επιστημονική μέθοδο, μέσω της oποίας μπορεί να εφαρμοστεί, ή αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις απεριόριστες δυνατότητες που ανοίγονται σε όσους έχουν την Ικανότητα, να αξιοποιήσουν τις πηγές που τους προσφέρει ο νόμος της έλξης, ξεκινήστε Τώρα να δημιουργείτε τα απαραίτητα εγκεφαλικά κύτταρα… Που θα σας καταστήσουν ικανούς να κατανοήσετε τις απεριόριστες δυνάμεις, οι οποίες θα γίνουν δικές σας αν συνεργαστείτε με το φυσικό Νόμο της έλξης. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συγκεντρωση ή την προσοχή, του Νου…

Το κλειδί της Έλξης: Η πρόθεση στην Σιωπή:

Το κλειδί της Έλξης: Η πρόθεση στην Σιωπή:
Το κλειδί της Έλξης: Η πρόθεση στην Σιωπή:

Η πρόθεση κυβερνά την προσοχή. Και η δύναμη έρχεται μέσα από την ανάπαυση. Και μέσω της συγκέντρωσης, κατακτούμε τις βαθιές σκέψεις, το σοφό λόγο και όλες τις δυνάμεις της υψηλής αποτελεσματικότητας.

Μέσα στην Ησυχία έρχεστε σε επαφή με την Παντοδύναμη δύναμη του υποσυνείδητου νου. Από την οποία πηγάζει κάθε μορφή δύναμης.

Εκείνος που επιθυμεί σοφία, δύναμη, η διαρκή επιτυχία κάθε είδους, θα τη βρει μόνο μέσα του… Πρέπει όμως να την ξεδιπλώσει.

Όσοι δε σκέφτονται μπορεί να συμπεράνουν ότι η σιωπή είναι πολύ απλή και επιτυγχάνεται εύκολα. Αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μόνο στην απόλυτη σιωπή, μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με το ίδιο το Θείο. Και τότε θα μπορεί να διδαχθεί για τον μετάβλητο νόμο. Και να ανοίξει στον εαυτό του, τα κανάλια τα οποία μέσω της επίμονης εξάσκησης και συγκέντρωσης θα οδηγήσουν στην τελειότητα του Νόμου της Έλξης,

Συγκέντρωση και Πρόθεση [στην σιωπή] και Συναίσθημα [έντονο] σημαίνουν: Μαγεία! Και κάνουν τον Νόμο της Έλξης να λειτουργεί θαυμάσια!

Συνοπτικά λοιπόν σας παρουσιάζουμε τις:

7 οδηγίες για το πως λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης:

7 οδηγίες για το πως λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης:
7 οδηγίες για το πως λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης:

Ο νόμος της έλξης είναι ο πιο ισχυρός νόμος του σύμπαντος .Αυτός ο νόμος λέει πως σε οτιδήποτε εστιάζεις την προσοχή σου , σε ‘ο,τι θέλεις, το έλκεις. Και το αντίθετο… Αν εστιάζεις την προσοχή σου σε ό,τι δε θέλεις το έλκεις .

Οι 7 οδηγίες για το πως λειτουργεί ο νόμος της έλξης είναι:

 1. Επιθυμία + Θετική Συγκίνηση + Πίστη = Φανέρωση Επιθυμίας.
 2. Ισχυρή Επιθυμία + Θετική Συγκίνηση + Πίστη = Γρήγορη φανέρωση Επιθυμίας
 3. Επιθυμία Ισχυρή + Έντονη Θετική Συγκίνηση + Πίστη = Γρηγορότερη Φανέρωση Επιθυμίας.
 4. Ισχυρή Επιθυμία + Έντονη Θετική Συγκίνηση + Δυνατή Πίστη = Πάρα πολύ γρήγορη φανέρωση.
 5. Ασαφής Επιθυμία + Θετική Συγκίνηση + Πίστη = Θα φανερωθεί αργά η Επιθυμία
 6. Μη Ξεκάθαρη Επιθυμία + Αρνητική Συγκίνηση + Πίστη = Θα φανερωθεί πιο αργά.
 7. Ασαφής Επιθυμία + Αρνητική Συγκίνηση + Δυσπιστία = Δεν θα φανερωθεί ποτέ.

Δείτε ακόμα επιλεγμένα άρθρα, που υποστηρίζουν τον κβαντικό νόμο της έλξης