Επικοινωνία με τον Φύλακα Άγγελο [7 τρόποι]

Επικοινωνία με τον Φύλακα Άγγελο σας. [Δείτε τους 7 τρόπους, εκτός της προσευχής και της επίκλησης στον φύλακα άγγελο, για να μας ακούσει πιο γρήγορα.

Γνωρίζουμε από τις Άγιες Γραφές, ότι ο ρόλος του φύλακα άγγελου είναι να φρουρεί άνδρες, θεσμούς, πόλεις και έθνη. Ωστόσο, έχουμε συχνά μια διαστρεβλωμένη εικόνα των λειτουργιών και των χαρακτηριστικών των αγγέλων. Πολλοί από εμάς τους βλέπουμε ως όντα, που είναι καλά μόνο για να μας δώσουν κέρδη ή να μας κάνουν να αποκτήσουμε οφέλη από αυτά, τα υπέροχα πλάσματα. Αντίθετα με τη λαϊκή πεποίθηση, αυτός δεν είναι ο μόνος τους ρόλος…

Οι φύλακες άγγελοι υπάρχουν πάνω απ’ όλα για να μας βοηθήσουν στις πνευματικές δυσκολίες. Ο Θεός είναι μαζί μας μέσω της δράσης των αγγέλων. Και συμμετέχουν στους αγώνες μας, για να μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε το κάλεσμά μας εδώ στην γή και τον σκοπό της ζωής.

Η ζωή είναι γεμάτη από αγώνες και κινδύνους, τόσο υλικούς όσο και πνευματικούς. Εξαιτίας αυτού, ο Θεϊκός μας Δημιουργός έχει τοποθετήσει έναν άγγελο να προσέχει τον καθένα από εμάς. Συχνά, διαβάζουμε για τρόπους με τους οποίους οι φύλακες άγγελοι επικοινωνούν μαζί μας… Αλλά δεν ακούμε πάντα για τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τους προσεγγίσουμε.

Εδώ θα βρείτε τους 7 δυναμικούς τρόπους επικοινωνίας με τον φύλακα άγγελο σας.

Αναγνώριση του φύλακα αγγέλου:

Πριν προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τον άγγελο σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιος είναι ο άγγελος σας. Και ποιες είναι οι “ειδικές δυνάμεις” του αγγέλου σας. Αν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με έναν συγκεκριμένο άγγελο, τότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον άγγελο.

Αφού το κάνετε αυτό, πρόσεχετε για σημάδια από τον φύλακα άγγελο σας. Προσέξτε τα ονόματα και τα σύμβολα που εμφανίζονται συχνά. Για παράδειγμα, αν παρατηρήσετε το όνομα Μιχαήλ να συνεχίζει να εμφανίζεται εντός μιας μέρας, τότε ο φύλακας άγγελος σας, μπορεί να είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν άγγελο για επαφή και επικοινωνία, με βάση τις συσχετίσεις του και τα χαρακτηριστικά του. Για παράδειγμα, ο αρχάγγελος Ραφαήλ σχετίζεται με την επούλωση και την προστασία των ταξιδιωτών… Οπότε ίσως θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί του, εάν αντιμετωπίζετε κάποια ασθένεια ή σχεδιάζετε ένα ταξίδι μακρινό.

Περπάτα Με Τον Φύλακα Άγγελο:

Ένας άλλος σπουδαίος τρόπος να επικοινωνήσεις με τον φύλακα άγγελο σου, είναι με την καθιέρωση μιας στενής σχέσης μαζί του. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι, να τους συμπεριλάβετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Βγείτε έξω και κάντε μια βόλτα με τον άγγελο σας. Μπορείτε είτε να μιλάτε καθώς περπατάτε [από μέσα σας!], ή απλά να αφήσετε το μυαλό σας να ανοίξει και να είναι δεκτικό, σε αυτά που έχουν να σας πουν οι άγγελοι. Παρακολουθήστε για σημάδια και συγχρονισμούς της παρουσίας τους, καθώς περπατάτε όπως νομίσματα, φτερά, ήχους ή άλλα σημάδια.

Ο Διαλογισμός ως Επικοινωνία με τον Φύλακα Άγγελο:

Ο διαλογισμός είναι επίσης ένας καλός τρόπος να συνδεθείς με τον φύλακα άγγελο σου. Ανέπνεε βαθιά και καθάρισε το μυαλό σου. Άναψε ένα κερί και κλείσε τα μάτια σου. Προσπάθησε να μην σκεφτείς τίποτα, ούτε καν τον φύλακα άγγελο σου για λίγα λεπτά. Επικεντρώσου στο να κρατήσεις την αναπνοή σου σταθερή και αργή. Αν παρατηρήσετε ότι έχετε αρχίσει να σκέφτεστε κάτι, αφιερώστε ένα λεπτό… Για να αναγνωρίσετε τη σκέψη και στη συνέχεια να επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας.

Γράψτε γράμματα στον άγγελο σας:

Η σύνταξη επιστολών στον φύλακα άγγελο σας για συγκεκριμένες καταστάσεις και συναισθήματά που σχετίζονται με αυτές, σας βοηθούν πολύ. Γίνετε όσο μπορείτε πιο σαφής με αυτό το ζήτημα, την κατάσταση ή το πρόβλημα. Όσο πιο σαφής είστε, τόσο πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να ζητάτε βοήθεια.

Κάτι που κάνουν κάποιοι είναι, να δημιουργούν ένα ημερολόγιο και να καταγράφουν τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας. Μόλις επικοινωνήσετε με τον φύλακα άγγελο σας, ξεκινήστε να καταγράψετε όλες τις εμπειρίες σας. Καταγράψτε όλους τους τρόπους που σας βοήθησαν. Τη σοφία που μοιράζονταν μαζί σας… Και αυτό που σας επέστησαν ως προσοχή. Πως σας έκανε ο φύλακας άγγελος σας, να γελάσετε; Καθώς και την ομορφιά που μοιράζονταν μαζί σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μίλα Με Τον Άγγελο Σου. Η καλύτερη μέθοδος άμεσης επικοινωνίας με τον Φύλακα άγγελο:

Μην φοβάστε να απλώσετε το χέρι στον φύλακα άγγελο σας. Αυτό μπορεί να είναι πολύ απλό, αλλά με προσωπικό και άμεσο τρόπο. Μιλήστε με τις βαθύτερες επιθυμίες της ψυχής σας. Σαν να μιλάτε στον καλύτερό σας φίλο με ένα φλιτζάνι καφέ. Μοιραστείτε μαζί τους πόσο πολύ τους αγαπάτε και εκτιμάτε την καθοδήγησή τους. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρόν ως χρόνο, για να τους ζητήσετε βοήθεια. Δώστε προσοχή στις απαντήσεις του φύλακα αγγέλου σας, στις ερωτήσεις σας. Θυμηθείτε… Είναι εδώ για σας.

Καθορισμός ώρας επικοινωνίας με τον άγγελο σας

Μπορείτε να βρείτε μια ημερήσια ή εβδομαδιαία ώρα για να συνδεθείτε με τον φύλακα άγγελο σας. Για να αυξήσετε τις πιθανότητες να επικοινωνήσετε με τον φύλακα άγγελο σας, θα πρέπει να ορίζετε μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα. Η καθημερινή εξάσκηση θα δώσει στον φύλακα άγγελο σας περισσότερες ευκαιρίες να επικοινωνήσει μαζί σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αρχίζετε ή να τελειώνετε κάθε μέρα με πέντε λεπτά σύνδεσης μαζί του. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον φύλακα άγγελο σας σε στιγμές ανάγκης… Αλλά σιγουρευτείτε ότι, επικοινωνείτε τακτικά και με τον άγγελο σας, νοητά.

Προσέξτε τη διαίσθησή σας…

Η διαίσθησή μας είναι η εσωτερική φωνή της ψυχής. Και είναι σαν μυς. Όσο περισσότερο λειτουργεί, τόσο ισχυρότερη θα γίνει.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε τη διαίσθησή μας σε καθημερινή βάση. Και δεν την συνειδητοποιούμε καν. Όπως όλοι έχουν διαίσθηση, οι φύλακες άγγελοι έχουν διαίσθηση.

Για να καλωσορίσετε τη θεϊκή καθοδήγηση στη ζωή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε και στη συνέχεια, να παραμείνετε ανοικτοί στα σημάδια που σας προσφέρουν.

Η επικοινωνία με τον άγγελο σας μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ενισχύσετε τη διαίσθησή σας. Επειδή συχνά, αν είστε αρκετά ανοικτοί, ο άγγελος σας μπορεί να σας στείλει σημάδια για να σας βοηθήσει να επικυρώσετε τα διαισθητικά σας συναισθήματα και αισθήματα.

Ο Θεός κάνει πολλά πράγματα μέσω των αγγέλων του. Μεταξύ των οποίων και το να μας προστατεύει σε καιρούς κινδύνου. Και όχι μόνο σωματικού κινδύνου, αλλά και ηθικού και πνευματικού κινδύνου.

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα 7 σημάδια θα σας δείξουν πώς οι φύλακες άγγελοι δουλεύουν στη ζωή σας… Και θα σας υπενθυμίζουν, πόσο μεγάλος και ισχυρός είναι ο Θεός.

Θυμηθείτε μόνο ότι ο πιο αποτελεσματικότερος τρόπος επικοινωνίας με τον Φύλακα Άγγελο σας ειναι η Προσευχή. Η Σωστή προσευχή με την βοήθεια αγγέλων, θα φανεί όταν λάβετε ως μήνυμα, κάποιο σημάδι από τον Φύλακα Άγγελο σας. Oυσιαστικά η Προσευχή είναι, σαν να δίνουμε στο Θεό, ένα επιθυμητό σενάριο και να του λέμε: “Να πως θέλω να χειριστείς την κατάσταση”… Και η άπειρη θεϊκή Σοφία του σύμπαντος, συχνά μας επιφυλάσσει υπέροχες εκπλήξεις όταν προσευχόμαστε με καθαρή πρόθεση.