16 Αρχάγγελοι με ιδιότητες, χρώματα και σύμβολα

Περιεχόμενα:
 1. Όλοι οι Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους, τα χρώματα και τα σύμβολα τους: Μάθετε τα πάντα για τους 16 βασικούς Αρχάγγελους.
 2. Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους είναι να βοηθούν την ανθρωπότητα:
 3. 1.Αρχάγγελος Μιχαήλ – Ο μεγάλος υπερασπιστής και προστάτης
 4. 2.Αρχάγγελος Ραφαήλ – Ο Θεραπευτής των φυσικών ασθενειών.
 5. 3.Αρχάγγελος Αζραήλ – Ο καλοπροαίρετος μετα-σχηματιστής των ψυχικών και συναισθηματικών ανησυχιών.
 6. 4.Αρχάγγελος Ουριήλ – Ο Θεϊκός Πυλώνας της μοναχικής δύναμης
 7. 5.Αρχάγγελος Χάμεελ – Ο θεϊκός ευεργέτης της άνευ όρων αγάπης
 8. 6.Αρχάγγελος Χάνιηλ – Ο Θεϊκός Θεραπευτής των οικογενειών και των σχέσεων
 9. 7.Αρχάγγελος Γαβριήλ – Ο Μεγάλος Αγγελιοφόρος
 10. 8.Αρχάγγελος Αριήλ – Ο Αρχάγγελος ως "μεγάλη μητέρα" της γης
 11. 9.Αρχάγγελος Μέτατρον – Ο μεγάλος υποκινητής της ισχυρής αλλαγής
 12. 10.Αρχάγγελος Ζαντκιήλ – Ο Θεϊκός Οδηγός των διαδρομών της ζωής και της σεξουαλικότητας
 13. 11.Αρχάγγελος Ιερεμιήλ – Ο Θεϊκός Δωρητής του ελέους και της χάρης
 14. 12.Αρχάγγελος Ζωφιήλ – Ο μεγάλος δωρητής της χαράς
 15. 13.Αρχάγγελος Ραγουήλ – Ο Θεϊκός Ειρηνοφύλακας της Συγχρονικότητας
 16. 14.Αρχάγγελος Ραζιήλ – Ο Θεϊκός Φύλακας των μυστικών
 17. 15.Αρχάγγελος Σάνταλλον – Ο Θεϊκός Φροντιστής
 18. 16.Αρχάγγελος Μπαρακιήλ – Ο θεϊκός διαμεσολαβητής θαυματουργών περιστατικών
 19. 16 πιο γνωστοί αρχάγγελοι του Αιθερικού Παραδείσου:

Όλοι οι Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους, τα χρώματα και τα σύμβολα τους: Μάθετε τα πάντα για τους 16 βασικούς Αρχάγγελους.

Τι τους έχει ανατεθεί; Πως βοηθούν την ανθρωπότητα και ποιες είναι οι βασικές τους ευθύνες; Αρχάγγελοι και ιδιότητες, χρώματα και σύμβολα σε μια σελίδα!

Ο καθένας από εμάς έχει μια Ιερή Ομάδα Υποστήριξης. Η οποία αποτελείται από:

 • το Θεό,
 • τους Αρχαγγέλους,
 • παλιούς πνευματικούς δασκάλους (εξαιρετικά πνευματικά όντα που περπάτησαν στη Γη),
 • πνευματικούς οδηγούς και
 • αγαπημένα μας πνεύματα.

Όλα αυτά τα όντα, ακούνε τις προσευχές μας. Οι οποίες, στέλνονται, μέσω του αόρατου δικτύου στην καρδιά των πνευμάτων μας. Και αυτές μας συνδέουν με όλα τα όντα. Όταν προσεύχομαστε, απευθύνουμε έκκληση στο Δημιουργό – τον Θεό. Με τις προσευχές πρώτα και κύρια και συγκεντρωμένα.

Όταν ζητάμε βοήθεια από συγκεκριμένους Αρχαγγέλους, οδηγούς πνεύματος και αγαπημένους μας που έχουν αποβιώσει, ζητούμε από τους “ειδικούς και εθελοντές” του Θεού, να μας βοηθήσουν άμεσα. Μέσω των δώρων που τους έδωσε ο Θεός. Να δράσουν δηλ. ως συνήγοροι εκ μέρους μας, για την παράδοση και την απάντηση των προσευχών μας.

Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους:

Οι Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες που έχουν, τονίζουν το μνημειώδες καθήκον τους: Της ορθής διαχείρισης της ζωής, στη Γη. Συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας και της διευκόλυνσης των συμβολαίων ψυχής, των διαδρομών ζωής, της πνευματικής ανάπτυξης των ψυχών, της τάξης στο εσωτερικό του φυσικού κόσμου και πολλά άλλα.

Οι Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες που διαθέτουν, εξυπηρετούν κάθε διαφορετική πορεία για την ζωή. Και κάθε αρχάγγελος, συνεργάζεται με όλους τους άλλους Αρχαγγέλους. Για να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά ταξίδια για όλους, στη Γη. Ενώ εργάζεται σε συνεργασία και με τα σχέδια του Θεού και του Ουρανού.

Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους είναι να βοηθούν την ανθρωπότητα:

Υπάρχουν πολλές διαταγές για κάθε ιεραρχία αγγέλων. Οι Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους συμβαδίζουν με τον ειδικό διορισμό τους, από το Θεό. Έχουν αναλάβει τη βοήθεια της ανθρωπότητας, καθώς ταξιδεύουμε στη Γη. Ο καθένας έχει συγκεκριμένους τομείς που εστιάζει. Και μπορεί να κληθεί ανά πάσα στιγμή για βοήθεια.

Οι Αρχάγγελοι, μπορούν να βρίσκονται σε περισσότερα από ένα μέρη τη φορά. Τους αρέσει να τους καλούμε για βοήθεια. Διότι είναι μέσα στο αίτημα Του, να αναγνωρίσουμε την παρουσία τους. Και να τους αποδώσουμε τα θαύματα, που βιώνουμε στην στοργική τους βοήθεια και στο χέρι του Θεού.

Αν και είναι παρήγορο να έχεις επίσημη προσευχή για να ζητήσεις βοήθεια, δεν είναι απαραίτητο:

Όταν ζητούμε βοήθεια, μιλάμε στους Αρχάγγελους, όπως θα κάναμε και με τους καλύτερους φίλους μας, με τόνο ήσυχο. Οι προσωπικές σας εμπειρίες με τους Αρχάγγελους και τις ιδιότητες τους, στο πώς σας φαίνονται μπορεί να είναι μια πολύ μοναδική εμπειρία. Που σαφώς και εξαρτάται από τα προσωπικά σας σύμβολα και τη βάση δεδομένων, των εμπειριών σας.

Οι Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους εμφανίζονται σε εσάς, είτε με αρσενικά είτε με θηλυκά χαρακτηριστικά. Ως όντα – πνεύματα, δεν έχουν καθορισμένο φύλο και ως εκ τούτου, θα σας παρουσιαστουν οι Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους, με τη μορφή κατά την οποία θα είστε πιο άνετοι.

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει μερικές από τις πιο γνωστές και αρχέγονες εξηγήσεις, για το πως οι Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους, εμφανίζονται σε εμάς… Και τι μπορείτε να τους ζητήσετε. Πως μας φαίνονται σε μορφή οι Αρχάγγελοι;

Σας παρουσιάζουμε τους 16 βασικότερους Αρχάγγελους με τις κύριες ιδιότητες τους:

Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους – Πόσοι είναι;
Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους – Πόσοι είναι;

1.Αρχάγγελος Μιχαήλ – Ο μεγάλος υπερασπιστής και προστάτης

Από όλους τους Αρχάγγελους, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι επικεφαλής αυτής της τάξης. Συχνά απεικονίζεται με σπαθί στο χέρι. Μας φαίνεται ως φωτεινή και λαμπερή χρυσή ενέργεια (αυτό το χρώμα σχετίζεται με τα ψηλότερα ουράνια τσάκρα, ενέργειας που βρίσκονται ακριβώς πάνω από το κεφάλι).

Με σύμβολο το γεράκι:

Ως εικόνα, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εμφανίζεται με λαμπρή χρυσή πτέρυγα, σε ανθρώπινη μορφή, ντυμένος και με λευκά φτερά. Και κρατώντας ένα σπαθί λαμπερό με μια χρυσή αύρα. Με τη μορφή πτηνού, όπως πχ το γεράκι. Είναι ο μεγάλος υπερασπιστής όλων αυτών που είναι καλοί.

Θετική ενέργεια μέσω της αγάπης:

Μπορεί να ζητηθεί δύναμη και θάρρος, καθώς και προστασία. Συχνά φαίνεται να σας ενημερώνει ότι είστε προστατευμένοι και αγαπημένοι. Η παρουσία του είναι καθησυχαστική και ισχυρή.

Σε θεραπευτικές καταστάσεις, βρίσκεται εκεί για να ενισχύσει την αποφασιστικότητα να επουλώσει, να παράσχει θετική ενέργεια μέσω της αγάπης και να ενθαρρύνει τη συνεχή αναζήτηση της αλήθειας. Μέσα στα βάθη της ψυχής σας.

Η επούλωσή που προσφέρει, εκτείνεται σε όλες τις πτυχές του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος. Συμπεριλαμβανομένης της επούλωσης από την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, εθισμούς, σωματικές παθήσεις, κατάθλιψη, αποκατάσταση της πίστης και βοήθεια για το κόψιμο των παλιών δεσμών. Ο Αρχαγγέλος Μιχαήλ είναι επίσης προστάτης όσων εργάζονται υπό το φως του Θεού.

2.Αρχάγγελος Ραφαήλ – Ο Θεραπευτής των φυσικών ασθενειών.

Αυτός ο εκπληκτικός Αρχάγγελος έχει αναλάβει την επούλωση της ανθρωπότητας σε όλα τα επίπεδα. Αλλά ειδικά και την επούλωση των σωμάτων, όλων των ζωντανών πλασμάτων. Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ φαίνεται ως μια βαθιά βασιλική μπλε ενέργεια (αυτό το χρώμα σχετίζεται με το 6ο τσάκρα που βρίσκεται στο μέτωπο, μεταξύ των φρυδιών).

Εμφανίζεται με ανθρώπινη μορφή, ντυμένος στα λευκά, με φτερά και χέρια κρατημένα στο επίπεδο του θώρακα. Με μέτωπο προς τα έξω για να φέρει την επούλωση και με μια εκπληκτική γαλάζια αύρα. Κάποιες φορές εμφανίζεται με τη μορφή λύκου ή ελάφιου.

Με σύμβολο το ελάφι:

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ, μπορεί να εμφανίζεται και με τη μορφή ελαφιού, ως ένδειξη καθησυχασμού. Και ως υπενθύμιση, για εσάς, να είστε ευγενικός με τον εαυτό σας και τους άλλους, καθώς προχωράτε στη διαδικασία της επούλωσης. Καλέστε τον Αρχάγγελο Ραφαήλ, όταν εσείς ή εκείνοι που αγαπάτε χρειάζονται επούλωση του σωματικού τραύματος.

3.Αρχάγγελος Αζραήλ – Ο καλοπροαίρετος μετα-σχηματιστής των ψυχικών και συναισθηματικών ανησυχιών.

Ένας πύργος δύναμης. Οι ευθύνες αυτού του Αρχαγγέλου περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας για να θεραπευτούμε, από την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Καθώς και από την κατάθλιψη και τις ασθένειες που επηρεάζουν τα ψυχικά και συναισθηματικά μας συστήματα.

Ο Αρχάγγελος Αζραήλ βοηθά επίσης όσους βρίσκονται στη διαδικασία μετάβασης από τη ζωή στη Γη, σε ανώτερη ύπαρξη, στον Παράδεισο. Αυτός ο Αρχάγγελος φαίνεται σαν φωτεινή κόκκινη ενέργεια, η οποία σχετίζεται με τη ρίζα τσάκρα [1ο τσάκρα] στη βάση της σπονδυλικής μας στήλης.

Το κόκκινο είναι μια ενέργεια που μας βοηθάει να είμαστε στο σπίτι μας, εδώ στη Γη. Ο Αρχάγγελος Αζραήλ φαίνεται επίσης σε ανθρώπινη μορφή ντυμένος στα λευκά, κρατώντας μια κόκκινη, λαμπερή καρδιά που συμβολίζει την αγάπη που υπάρχει για την επούλωση. Και ως υπενθύμιση των μεταξύ μας σχέσεων, μέσω της άνευ όρων αγάπης.

Με σύμβολο το περιστέρι:

Τα περιστέρια είναι μια άλλη μορφή που παίρνει ο Αρχάγγελος Αζραήλ. Καθώς είναι σημάδια ειρήνης. Και μεταφέρουν μαζί τους, την υπενθύμιση να είστε ειρηνικοί με εσάς και τους γύρω. Όταν απευθύνουμε έκκληση στον Αρχάγγελο Αζραήλ για βοήθεια σε καταστάσεις άγχους, εθισμούς, θλίψη, κατάθλιψη και ψυχικές ή συναισθηματικές ασθένειες, το άτομο που λαμβάνει βοήθεια, μπορεί να βιώσει μια ασυνήθιστη κατάσταση ηρεμίας, η οποία εγκαθίσταται πάνω του. Δεν είναι ευφορικό συναίσθημα, αλλά μάλλον αίσθημα σταθερότητας και εσωτερικής ακινησίας. Διότι ο Αρχάγγελος Αζραήλ εμποδίζει την αρνητική φωνή του ανθρώπινου εγωισμού να διεισδύσει και να υπερνικήσει, τις αγαθές και ανώτερες σκέψεις μας.

4.Αρχάγγελος Ουριήλ – Ο Θεϊκός Πυλώνας της μοναχικής δύναμης

Σύμβολο της διευρυμένης ερημιάς. Αυτός ο αρχάγγελος βοηθάει με τα συναισθήματα μοναξιάς που μπορεί να μας απειλούν και να μας συγκλονιζουν, κατά καιρούς.

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ φαίνεται σαν ελαφριά μπλε ενέργεια (αυτό το χρώμα σχετίζεται με το λαιμό, το 5ο Τσάκρα, για να πει τις αλήθειες μας). Η βαθιά μεταλλική μπλε ενέργεια, η οποία σχετίζεται και με τον ηλιακό τσάκρα που βρίσκεται στην περιοχή του στομάχου. Και χορηγεί διαίσθηση και ψυχική ενέργεια. Αυτός ο αρχάγγελος εμφανίζεται επίσης με ανθρώπινη μορφή και με φτερά, ντυμένος στα λευκά. Και κουβαλώντας ένα φανάρι για να φωτίζει το δρόμο μας.

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ μας βοηθά να μάθουμε πώς να είμαστε μόνοι, χωρίς να νιώθουμε μόνοι… Πώς δηλ. να εκτιμήσουμε την δική μας μοναξιά και πώς να αξιοποιήσουμε, μέσα μας, τα μυστήρια της ύπαρξής μας. Κάθε φορά που εσείς ή κάποιος που αγαπάτε, βιώνετε τη θλίψη λόγω μοναξιάς, καλέστε τον Αρχάγγελο Ουριήλ να βοηθήσει… Να δει τα θαύματα που υπάρχουν μέσα στην ψυχή σας, για την οποία προσεύχεστε. Επιπλέον, μπορείτε να καλέσετε τον Αρχάγγελο Ουριήλ να σας εξηγήσει τα μυστήρια του σύμπαντος. Οι απαντήσεις θα σας δοθούν, μέσω πνευματικής επικοινωνίας, αυτόματης γραφής, διαλόγων και ονειρικών οραμάτων.

Με σύμβολο το μπλε πουλί:

Όταν αυτός ο Αρχάγγελος, σας εμφανίζεται με τη μορφή μπλε πουλιού και είναι για να σας υπενθυμίσει να προσέχετε το δρόμο σας. Και ότι το τρέχον σχέδιο σκέψης σας, μπορεί να περιέχει λανθασμένες πληροφορίες. Εξετάστε τι σκεφτόσασταν, όταν βλέπετε ένα μπλε πουλί. Και να αποφασίσετε, αν ο Αρχάγγελος Ουριήλ προσπαθούσε να σας βοηθήσει… Να δείτε μια άλλη πλευρά μιας κατάστασης, προκειμένου να σας οδηγήσει προς ένα πιο θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί επίσης να σας δώσει μια προειδοποίηση για μια δυνητικά αρνητική κατάσταση που θα εμφανιστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να συμβεί μια δύσκολη κατάσταση… Αλλά μάλλον μια κατάσταση στην οποία θα απαιτείται μάθηση. Οι προειδοποιήσεις σας δίνουν την ευκαιρία, να είστε έτοιμοι να δεχθείτε οτιδήποτε προκύψει. Γνωρίζοντας ότι το θέμα είναι μόνο προσωρινό.

5.Αρχάγγελος Χάμεελ – Ο θεϊκός ευεργέτης της άνευ όρων αγάπης

Αυτός είναι ο Αρχάγγελος της άνευ όρων αγάπης και της αυτοεκτίμησης. Ο Αρχάγγελος Χάμεελ φαίνεται σε μορφή ενέργειας, ως απαλό πράσινο ή ροζ ενέργεια. Γεμάτη αγάπη (αυτά τα χρώματα συνδέονται με την καρδιά – 4ο chakra). Σε ανθρώπινη μορφή, εμφανίζεται με φτερά και ντυμένος με ροζ ή πράσινες ρόμπες. Με τα χέρια τοποθετημένα πάνω από την καρδιά και με τη μορφή κουνελιού ή λαγού.

Με σύμβολο το κουνέλι:

Η ενέργεια του κουνελιού είναι μια υπενθύμιση της απαλής αγάπης και της ζεστασιάς. Τα κουνέλια δημιουργούν κουνελάκια στη Γη, για να στεγάσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Ομαδοποιημένα, περιτριγυρίζουν για ζεστασιά και φροντίζουν το ένα το άλλο,, όταν οι καταιγίδες θυμώνουν από πάνω τους.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Αρχάγγελος Χάμεελ, μας φέρνει μεγάλη ζεστασιά στις καρδιές μας. Και μας ενθαρρύνει να προσεγγίσουμε τους άλλους με αγάπη και φροντίδα. Καθώς και να παράσχουμε φροντίδα στους εαυτούς μας. Η επούλωση αυτού του Αρχαγγέλου, φέρνει τα κέντρα γύρω από την καρδιά εξισορροπημένα. Που φέρνουν με την σειρά τους, την επούλωση των συναισθηματικών προβλημάτων, που περιβάλλουν τις σχέσεις με εμάς και τους άλλους.

Καλέστε τον Αρχάγγελο Χάμεελ για βοήθεια… Με την αγάπη και την εκτίμηση του ποιοι είστε, καθώς και για βοήθεια σε όλες τις σχέσεις στη ζωή σας.

6.Αρχάγγελος Χάνιηλ – Ο Θεϊκός Θεραπευτής των οικογενειών και των σχέσεων

Η επούλωση των οικογενειακών δεσμών και σχέσεων είναι η ειδικότητα αυτού του Αρχαγγέλου. Εμφανίζεται ως απαλή μπλε ενέργεια (αυτό το χρώμα σχετίζεται με το λαιμό chakra, που είναι σημαντικό για τις επικοινωνίες). Σε ανθρώπινη μορφή, με φτερά και ντυμένος με ανοιχτό μπλε χρώμα και με ένα χρυσό αλυσοδεμένο κολιέ. Που συμβολίζει τον τρόπο που συνδεόμαστε ο ένας με τον άλλο.

Με σύμβολο την χελώνα:

Σύμβολο του η μορφή της χελώνας. Η ενέργεια της χελώνας αναδεικνύει τις σχέσεις, καθώς και την επούλωση των προβλημάτων εγκατάλειψης. Καλέστε τον Αρχάγγελο Χάνιηλ να βοηθήσει στη βελτίωση των σχέσεων εντός της οικογένειας και των μέλων της. Συμπεριλαμβανομένων και των φίλων που έχουν γίνει συγγενείς, παιδιά και ρομαντικές σχέσεις.

Η θεραπευτική διαδικασία του Αρχάγγελου Χάνιηλ είναι ήπια. Επικεντρώνεται στην επικοινωνία ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή ανοικτού διαλόγου. Στον οποίο αμφότερες πλευρές, ανταλλάσσουν σκέψεις και συναισθήματα με τρόπους που μπορούν να ακουστούν και να γίνουν αποδεκτά, από εσάς και τους άλλους.

7.Αρχάγγελος Γαβριήλ – Ο Μεγάλος Αγγελιοφόρος

Ο Αρχάγγελος αυτός, έχει αναλάβει τη δημιουργία ιδεών και αύξησης της δημιουργικότητας, την πίστη στον εαυτό και τους στόχους μας.

Είναι γνωστός ως ο Μεγάλος Αγγελιοφόρος. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ φαίνεται ως ζωηρή βιολετί ενέργεια (αυτό το χρώμα, σχετίζεται με το στεφάνι, 7ο τσάκρα, στην κορυφή του κεφαλιού. Μέσω του οποίου ρέει το πνεύμα επικοινωνίας. Σε ανθρώπινη μορφή, εμφανίζεται με φτερά και ντυμένος με λευκά ρούχα. Ενώ κρατά το χρυσό κέρατο, και με τη μορφή κορακιού.

Με σύμβολο το κοράκι:

Η ενέργεια του κορακιού επικεντρώνονται σε μηνύματα από την Άλλη Πλευρά. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ ενεργεί ως μούσα για να μοιρασει εμπνευσμένα μηνύματα, σε όσους βρίσκονται στη Γη. Να τονώσει την πρόοδο και να φέρει νέες ιδέες στην πραγματικότητα μας.

Με την ενέργεια αυτή, η αυτοπεποίθησή μας αυξάνεται ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι μας. Η πνευματική ειλικρίνεια και η ικανότητα αξιοποίησης της απλότητας, της εμπιστοσύνης και της αθωότητας που βιώνουμε ως παιδιά, είναι τομείς στους οποίους βοηθάει ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.

Καλέστε τον Αρχάγγελο Γαβριήλ για βοήθεια σε ιδέες, έμπνευση σε δημιουργικές επιδιώξεις και ενέργεια. Για νέες ευκαιρίες και πόρους, για την ολοκλήρωση των έργων μας.

Και με 2ο σύμβολο, το λιοντάρι:

Με την ενέργεια του λιονταριού, που συμβολίζει τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την παιδεία που μας έφερε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ. Μας βοηθάει με τους στόχους μας, υπενθυμίζοντάς μας να ξεκουραστούμε όταν χρειαστεί για να αποκαταστήσουμε μυαλό, σώμα και πνεύμα, σε πλήρη δυναμικότητα.

8.Αρχάγγελος Αριήλ – Ο Αρχάγγελος ως “μεγάλη μητέρα” της γης

Ο Αρχάγγελος Αριήλ, που επιβλέπει τον πλανήτη Γη και όλα τα πλάσματα του. Τονίζει τον φυσικό κόσμο και τις απίστευτες θεραπευτικές του δυνάμεις. Η Γη, η οποία παρέχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε σε φυσικό επίπεδο, είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη ύπαρξή μας.

Οι δυνάμεις αποκατάστασης του Αρχάγγελου Αριήλ και η έμφαση στους κύκλους και τους ρυθμούς όλης της ζωής, μας βοηθούν με χάρη. Για την αποδοχή της ζωής και του θανάτου, της αγάπης και της απώλειας. Και μας φέρνουν τις θετικές ενέργειες, που σχετίζονται με νέες Αρχές και νέα ισορροπία.

Αυτός ο Αρχάγγελος φαίνεται σαν ελαφριά μωβ ενέργεια. Αναμεμειγμένη με ροζ (αυτά τα χρώματα συνδέονται με το στέμμα και το καρδιακό τσάκρα που πρέπει να παραμείνουν σε ισορροπία, καθώς προχωρούμε στη ζωή μας).

Με σύμβολο τον κύκνο:

Σε ανθρώπινη μορφή, εμφανίζεται με φτερά. Και ντυμένος με γήινα χρώματα, περιτριγυρισμένος από δέντρα και πολλά ζώα. Και σύμβολο του η μορφή του κύκνου.

Η ενέργεια των υδρόβιων πτηνών συμβολίζει τη συναισθηματική φύση της ψυχής που γρήγορα εναλλάσεται όπως το νερό. Καθώς και τη βαθιά ειρήνη, που μπορεί να επιτευχθεί, με το να γλιστρήσει στη ζωή μας. Με βαθιά εμπιστοσύνη, στο μονοπάτι που έχετε επιλέξει για τον εαυτό σας.

Ο Αρχάγγελου Αριήλ, καλείται να συμβάλει στην πρόληψη και την αποκατάσταση των φυσικών καταστροφών. Να βοηθήσει στην ανάπτυξη και την καλή υγεία των ζώων και των φυτών. Και να φέρει την ειρήνη στη ζωή σας, με φυσικά μέσα.

9.Αρχάγγελος Μέτατρον – Ο μεγάλος υποκινητής της ισχυρής αλλαγής

Ένας πανίσχυρος πρωτεργάτης της αλλαγής. Ο Αρχάγγελος Μέτατρον ενορχηστρώνει τα γεγονότα στη Γη, με ένα μαγικό άγγιγμα. Θαυματουργά γεγονότα, μεταμορφώσεις και πνευματικές επικοινωνίες είναι οι περιοχές, για τις οποίες ο Αρχάγγελος Μέτατρον, είναι παθιασμένος.

Αυτός ο αρχάγγελος φαίνεται ως λαμπρή ενέργεια σε βιολετί και ασημί χρώμα (αυτά τα χρώματα συνδέονται με το στεφάνι τσάκρα και τα υψηλότερα ουράνια ενεργειακά τσάκρα, που βρίσκονται ακριβώς πάνω από το κεφάλι).

Σε ανθρώπινη μορφή, εμφανίζεται με φτερά να είναι ντυμένος, με βιολετί και άργυρο. Κρατώντας έναν περιστρεφόμενο κύβο. Και με τη μορφή της πεταλούδας ή των μεγαλοπρεπών αετών.

Με σύμβολο την πεταλούδα:

Η ενέργεια της πεταλούδας είναι μια ενέργεια μετασχηματισμού και γρήγορης αλλαγής. Η οποία προκαλείται από την έκκληση μας, προς τον Αρχαγγέλο Μέτατρον. Το ενεργειακό των αετών, συμβολίζει την έντονη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ενώ παράλληλα παρακολουθεί, το ευρύτερο φάσμα των γεγονότων.

Κάλεστε τον Αρχάγγελο Μέτατρον, να καθαρίσει το μυαλό σας, από την περιττή ακαταστασία. Προκειμένου να εστιάσετε την προσοχή σας, σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό. Να επιφέρει θετικές αλλαγές με αστραπιαία ταχύτητα… Και να φέρει θαύματα στη ζωή σας.

10.Αρχάγγελος Ζαντκιήλ – Ο Θεϊκός Οδηγός των διαδρομών της ζωής και της σεξουαλικότητας

Αυτός ο σκληρά εργαζόμενος Αρχάγγελος, σας βοηθά σε θέματα που αφορούν τη συγχώρεση και όλες τις μορφές κακοποίησης. Καθώς και σε επαγγέλματα για παραγωγική χρήση του χρόνου.

Ο Αρχάγγελος Ζαντκιήλ, φαίνεται ως ζωντανή πορτοκαλί ενέργεια (αυτό το χρώμα σχετίζεται με το ιερό τσάκρα που βρίσκεται δύο ίντσες κάτω από τον ομφαλό. [2ο τσάκρα]. Και είναι η έδρα των γήινων εμπειριών, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικότητας και των επαγγελμάτων. Σε ανθρώπινη μορφή εμφανίζεται με φτερά και ντυμένος με χακί άμφια. Και ένα εργαλείο στο χέρι.

Με σύμβολο τον κάστορα:

Η ενέργεια του κάστορα, αντιπροσωπεύει την σκληρή δουλειά. Ενώ οι ενέργειες της βίδρας, μας υπενθυμίζουν, να αφιερώνουμε χρόνο, για να παίζουμε σαν παιδιά.

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ζαντκιήλ βοήθεια, για να εξαλείψει με την εργασία του, τα ισχυρά αρνητικά συναισθήματα και τις κακές εμπειρίες σας. Προκειμένου να έρθει η συγχώρεση του εαυτού σας και των άλλων. Για επούλωση από καταστάσεις κακοποίησης, για θέματα που αφορούν τη σεξουαλικότητα. Όταν αναζητάτε μια δουλειά που να ταιριάζει καλύτερα στις δεξιότητες και τη ζωή σας, επικαλέστε τον. Και όταν τον χρειάζεστε για μια καλύτερη ισορροπία εργασίας/ζωής.

11.Αρχάγγελος Ιερεμιήλ – Ο Θεϊκός Δωρητής του ελέους και της χάρης

Το εκπληκτικό έλεος, η χάρη και η δικαιοσύνη είναι το κύριο επίκεντρο αυτού του Αρχαγγέλου. Εμφανιζόμενος ως λαμπερή βαθιά σμαραγδένια πράσινη και χρυσή ενέργεια (αυτά τα χρώματα αντιπροσωπεύουν την καρδιά και υψηλότερα ουράνια ενεργειακά τσάκρα, που βρίσκονται πολύ πάνω από το κεφάλι), ο Αρχάγγελος Ιερεμιήλ, παρέχει μια πνευματική κάθαρση των ψυχών μας, μέσω της παροχής ελέους. Για αυξημένη πίστη και χαλάρωση των ενοχλητικών καταστάσεων.

Όταν εμφανίζεται σε ανθρώπινη μορφή, αυτός ο Αρχάγγελος παρουσιάζεται με φτερά και με βαθιές σμαραγδωτές ρόμπες. Που γυαλίζουν με χρυσό και ασημένιο διακοσμητικό.

Με σύμβολο το πούμα ή και την κουκουβάγια:

Σε μορφή ζώων, ο Αρχάγγελος Ιερεμιήλ, δείχνει να συμβολιζεται με την λεοπάρδαλη και τα πούμα. Τα οποία υπερασπίζονται τα εδάφη τους. Που χρησιμοποιούν γρήγορες εκρήξεις ταχύτητας και ικανότητας, για να επιτύχουν στόχους… Και κινούνται με μεγάλη εμπιστοσύνη πάνω στη Γη.

Ο Αρχάγγελος Ιερεμιήλ, μπορεί επίσης να εμφανιστεί με τη μορφή κουκουβάγιας. Γνωστή για τη σοφία της, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την εξαιρετική όραση και ακοή. Η έκκληση προς αυτόν τον Αρχάγγελο φέρνει την ταχεία μεταμόρφωση των επώδυνων καταστάσεων. Παρέχοντας παράλληλα ένα εσωτερικό πλαίσιο, για συγκέντρωση πόρων σε τυχόν εκκρεμείς μάχες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκκρεμούσες αγωγές και νομικά ζητήματα. Το γεγονός της εξωδικαστικής συνεργασίας με τρόπο που ωφελεί όλα τα μέρη, είτε μέσω μαθημάτων είτε μέσω ελέους, επιβλέπεται από τον Αρχάγγελο Ιερεμιήλ.

12.Αρχάγγελος Ζωφιήλ – Ο μεγάλος δωρητής της χαράς

Παρουσιάζεται σε βαθύ φουξιά, που περιστρέφεται. Και με πιο ανοιχτόχρωμες πινελιές (αυτά τα χρώματα αντιπροσωπεύουν τα συναισθηματικά σημεία του καρδιακού τσάκρα). Σε ενεργειακή μορφή, είναι ο άγγελος της χαράς και των θετικών μετασχηματισμών. Όταν αυτός ο Αρχάγγελος εμφανίζεται, σε ανθρώπινη μορφή είναι με φτερά και ωραίες ρόμπες από βαθύ και ανοιχτό ροζ. Με ένα σκήπτρο στο χέρι.

Με σύμβολο τον ερωνό και το δελφίνι:

Σε μορφή ζώων, ο Αρχάγγελος Ζωφιήλ εμφανίζεται ως ερωνός. Και εκτοξεύεται στα ύψη… Για να ζει τη ζωή, με μοναδικό τρόπο ακούγοντας μέσα σας. Ο Αρχάγγελος Ζωφιήλ παρέχει βοήθεια με την επανεστίαση στις θετικές εμπειρίες της ζωής. Ενθαρρύνοντας τα εσωτερικά ταξίδια που οδηγούν στην ανακάλυψη λύσεων για τα πάθη της ζωής σας. Και αυξάνοντας τα επίπεδα ενέργειας και τις σκέψεις σας, προς το φως… Για να εμπνεύσει την παροχή και την παραλαβή της άνευ όρων αγάπης.

Η οξεία νοημοσύνη και οι κοινοτικές σχέσεις των δελφινιών είναι πρόσθετες ζωικές ενέργειες, που αντιπροσωπεύουν τον Αρχάγγελο Ζωφιήλ. Απευθυνθείτε στον Αρχάγγελο Ζωφιήλ, όποτε χρειάζεστε μια ώθηση ισχυρή από θετική ενέργεια.

13.Αρχάγγελος Ραγουήλ – Ο Θεϊκός Ειρηνοφύλακας της Συγχρονικότητας

Αυτός ο Αρχάγγελος είναι επιφορτισμένος με το ρόλο του ειρηνοποιού, για όσους βρίσκονται στη Γη και στον Παράδεισο. Ο Αρχάγγελος Ραγουήλ έχει τη μοναδική θέση της διατήρησης της ισορροπίας και της αρμονίας. Ενώ διαχειρίζεται τις διευκολυνσεις, σε πραγματικό χρόνο, των γεγονότων που σχετίζονται με τις συμβάσεις ψυχής μας. Για κάθε δράση, υπάρχει μια αντίδραση που επηρεάζει τα μονοπάτια της ζωής μας.

Εμφανιζόμενος σε φυσική μορφή, ως φωτισμένη καφέ ενέργεια, που εναλλάσσεται με χρυσές αποχρώσεις (αυτά τα χρώματα αντιπροσωπεύουν τις θερμές και φιλικές ενέργειες του γήινου chakra που βρίσκεται κάτω από τα πόδια και τα υψηλότερα ουράνια ενεργειακά chakra, που βρίσκονται πάνω από το κεφάλι). Ο Αρχάγγελος Ραγουήλ μας υπενθυμίζει ότι είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, στα ταξίδια μας στη ζωή.

Αυτός ο Αρχάγγελος συντονίζεται επίσης με όλους τους άλλους Αρχαγγέλους για να εξασφαλίσει το συγχρονισμό των συλλογικών τους υπηρεσιών, με την ανθρωπότητα και τον φυσικό κόσμο.

Σε ανθρώπινη μορφή, ο Αρχάγγελος Ραγουήλ εμφανίζεται με φτερά και με κυματιστές λευκές ρόμπες. Με ένα μεγάλο βιβλίο στο χέρι. Το βιβλίο αντιπροσωπεύει τα Ακασικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα μέσα στην αιθερική αίθουσα εγγραφών. Τα οποία περιέχουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το τι ήταν, είναι και θα είναι κάθε ον, που υπάρχει.

Με σύμβολο το ποντικάκι και την μέλισσα:

Αυτός ο αρχάγγελος εμφανίζεται σε μορφή ζώου, σε ποντίκι ή ρακούν. Που όλα βρίσκονται εκτός τόπου, από ανθρώπους. Η ενέργεια του ποντικιού είναι η αθόρυβη παραγωγικότητα των πολλών στρωμάτων. Ενώ η βάση βυθίζεται βαθύτερα για απαντήσεις και αντιπροσωπεύει τον κόσμο των ονείρων, το ρακουν αντιπροσωπεύει την οικογενειακή ανατροφή. Και τον καθαρισμό.

Οι μέλισσες και τα μυρμήγκια είναι επίσης συμβολικά αυτού του Αρχαγγέλου, καθώς εκπροσωπούν τη συνεργασία και την αρμονία. Με κάθε μέλος της κυψέλης να συνεχίζει, με σημαντικές εργασίες, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Όταν αντιμετωπίζουμε καταστάσεις που φαίνονται εκτός συγχρονισμού, καλέστε τον Αρχάγγελο Ραγουήλ, να αποκαταστήσει την τάξη και την ισορροπία με ειρηνικά μέσα. Μπορείτε επίσης να απευθύνετε έκκληση στον Αρχάγγελο Ραγουήλ, για αλλαγές στις συμβάσεις ψυχής σας. Βοήθεια με ομαδικές εργασίες ή ομαδικές καταστάσεις, βοήθεια για τη δημιουργία ενός αρμονικού περιβάλλοντος στο σπίτι σας και στον τόπο εργασίας σας. Και την ευκαιρία να εξερευνήσετε την αίθουσα των Ακασικών αρχείων… Μέσω του διαλογισμού και των οραμάτων.

14.Αρχάγγελος Ραζιήλ – Ο Θεϊκός Φύλακας των μυστικών

Ως θεματοφύλακας της θεϊκής πληροφόρησης, ο Αρχάγγελος Ραζιήλ κυβερνά το πέπλο μεταξύ των κόσμων του Ουρανού και της Γης. Του υποσυνείδητου, των ονείρων και των δώρων της μεσολάβησης. Γνωστός και ως η επικοινωνία, μεταξύ πνεύματος και αιθέρα. Αυτός ο Αρχάγγελος φαίνεται σε μορφή, ως λαμπρή λευκή ενέργεια που εναλλάσσεται με λαμπερά ουράνια τόξα χρώματος (αυτά τα χρώματα αντιπροσωπεύουν την ενέργεια του Ουρανού, καθώς και όλα τα συνδυασμένα ενεργειακά κέντρα της ψυχής).

Σε ανθρώπινη μορφή, ο Αρχάγγελος Ραζιήλ εκπέμπει απίστευτο λευκό φως κρατώντας ένα λαμπερό δακτύλιο σε σχήμα οκτώ (γνωστό και ως δακτύλιος του άπειρου) που αντιπροσωπεύει την άπειρη ύπαρξη των ψυχών μας. Καλέστε αυτό το Αρχαγγέλιο όταν αναζητάτε απαντήσεις για τα μυστήρια και τις εσωτερικές λειτουργίες του σύμπαντος. Όταν χρειάζεστε βοήθεια για την ερμηνεία των ονείρων. Και όταν χρειάζεστε βοήθεια ή είστε έτοιμοι να εργαστείτε με τις υψηλότερες ενέργειες του Ουρανού. Μέσω της πνευματικής επικοινωνίας.

Με σύμβολο το ψάρι:

Σε μορφή ζώων, ο Αρχάγγελος Ραζιήλ εμφανίζεται ως πουλί με λευκά φτερά, που αντιπροσωπεύει την ομορφιά και την αγνότητα της άνευ όρων αγάπης από την οποία δημιουργηθήκαμε. Επιπλέον, αυτός ο Αρχάγγελος συμβολικά εμφανίζεται με τη μορφή ψαριών. Αντιπροσωπεύοντας την ρευστότητα της θεϊκής επικοινωνίας για καταστάσεις θεϊκής συναισθηματικής σημασίας. Και ερμηνευτής του σουρεαλιστικού κόσμου των ονείρων.

15.Αρχάγγελος Σάνταλλον – Ο Θεϊκός Φροντιστής

Η μουσική στον Παράδεισο και στη Γη, καθώς και η αποστολή και λήψη προσευχών, είναι οι ειδικότητες αυτού του Αρχαγγέλου. Εμφανιζόμενος ως ελαφρά μπεζ ενέργεια, που στροβιλίζεται με ροζ και ανοιχτό πράσινο (αυτά τα χρώματα αντιπροσωπεύουν τις θερμές και φιλικές ενέργειες του γήινου τσάκρα που βρίσκεται κάτω από τα πόδια και την καρδιά τσάκρα). Ο Αρχάγγελος Σάνταλλον, τρέφει τις ψυχές μας με μουσική και είναι υπεύθυνος για ακουστικές επικοινωνίες μεταξύ του Ουρανού και της Γης. Συμπεριλαμβανομένων προσευχών και καλόπιστων (εξωαισθητικής ακοής) πνευματικών επικοινωνιών. Σε ανθρώπινη μορφή, ο Αρχάγγελος Σανταλλόν εμφανίζεται με φτερά σε λευκά ράσα. Και φέρει μια λαμπερή χρυσή άρπα.

Με σύμβολο το βατραχάκι:

Σε μορφή ζώων, αυτός ο αρχάγγελος συμβολικά εμφανίζεται ως βατραχάκι, γρύλος, πουλί και άλλα ζώα. Που τραγουδούν και φτιάχνουν μοναδικούς μελωδικούς ήχους. Μπορείτε να καλέσετε τον Αρχάγγελο Σάνταλλον, όταν χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία μουσικής, για μεγαλύτερη σαφήνεια και κατανόηση σε θέματα επικοινωνίας, ύπνου και χαλάρωσης, για άγχος και ήρεμο διαλογισμό. Και γρήγορη παράδοση των προσευχών σας, μέσω αυτού του ειδικού αφφελιοφόρου.

Ο Αρχάγγελος Σάνταλλον ηρεμεί την ψυχή, ενθαρρύνει την ομαλή επικοινωνία που ομιλείται από την καρδιά του πνεύματος και παρακολουθεί προσεκτικά όλες τις προσευχές που στέλνετε στον Παράδεισο. Δίνοντας έμφαση σε όσους χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Δουλεύοντας σε συνδυασμό με τα Ακασικά Πεδία όλων αυτών που ήταν, είναι, και θα είναι για την ψυχή σου, ο Αρχάγγελος Σάνταλλον, επανεξετάζει την πορεία της ζωής σας, όταν προσεύχεστε. Για να καθορίσει τους πιο ευεργετικούς τρόπους και να σας τους εμφανίσει.

16.Αρχάγγελος Μπαρακιήλ – Ο θεϊκός διαμεσολαβητής θαυματουργών περιστατικών

Αυτός ο Αρχάγγελος λατρεύει να ενισχύει την εμπιστοσύνη και το ηθικό σας. Ο Αρχάγγελος Μπαρακιήλ σας βοηθά να διατηρήσετε μια θετική προοπτική. Και έχει αναλάβει το καθήκον να διευκολύνει τα θαύματα στη Γη.

Εμφανιζόμενος σε μορφή ροζ, κόκκινο, λευκό και ασημένια ενέργεια (αυτά τα χρώματα σχετίζονται με την καρδιά chakra και την ενέργεια του Ουρανού, καθώς και με τα υψηλότερα ουράνια ενεργειακά chakras πολύ πάνω από το κεφάλι), ο Αρχάγγελος Μπαρακιήλ, ανοίγει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας στις καθαρές ερωτικές ενέργειες του Ουρανού. Σε ανθρώπινη μορφή, αυτός ο Αρχάγγελος εμφανίζεται με φτερά να φορά, λευκά και ροζ άμφια. Και να κρατά μια λαμπερή λευκή σφαίρα, που έχει τυλιχθεί μεταξύ των δύο χεριών του.

Με σύμβολο την πεταλούδα:

Οι λιβελούλες, τα πουλιά, και οι πεταλούδες είναι όλες αγαπημένες αναπαραστάσεις του Αρχάγγελου Μπαρακιήλ, σε μορφή ζώων. Καθώς είναι φωτεινές, χαρούμενες υπενθυμίσεις του Ουρανού. Καλέστε τον Αρχάγγελο Μπαράκιηλ όταν χρειάζεστε θαύματα στη ζωή σας.

Βοηθά στη διατήρηση μιας θετικής προοπτικής, βοηθά με μια ώθηση στο ηθικό σας και στην απομάκρυνση περιστάσεων από το παρελθόν που σας έχουν τραβήξει προς τα κάτω.

16 πιο γνωστοί αρχάγγελοι του Αιθερικού Παραδείσου:

Οι 16 Αρχάγγελοι και οι ιδιότητες τους, που αναφέρονται παραπάνω αντιπροσωπεύουν τους πιο γνωστούς αρχαγγέλους στον αιθερικό Παράδεισο. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι Αρχάγγελοι , καθώς και απλοί αγγέλοι. Όλοι τους έχουν συγκεκριμένες δουλειές και τομείς εξειδίκευσης. Για να βοηθήσουν στις εσωτερικές λειτουργίες του σύμπαντος.

Όσο για τους Αρχάγγελους και τις ιδιότητες αυτών, που αναφέρονται στο παρόν άρθρο, ελπίζουμε ότι θα τους καλέσετε, όποτε χρειαστείτε βοήθεια. Θα ήθελαν να ακούσουν από εσάς, καθώς και να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε στο μονοπάτι της ζωής σας, με έναν τρόπο που θα σας φέρει περισσότερη αγάπη, ικανοποίηση και τα μέγιστα ευεργετικά αποτελέσματα για εσάς και αυτούς που αγαπάτε.