Monday, July 22, 2024

Προσευχή Αγγέλων για Αγάπη στον Αρχάγγελο Σαμουήλ

Προσευχή Αγγέλων για Αγάπη

Πανίσχυρη Προσευχή Αγγέλων για Αγάπη στον Αρχάγγελο Σαμουήλ, τον Άγγελο της Αγάπης (Ενημερώθηκε το 2024)

Ο Αρχάγγελος Σαμουήλ είναι γνωστός ως ο άγγελος της αγάπης και της θεραπείας. Και μπορεί να σας βοηθήσει, όχι μόνο να δημιουργήσετε νέες σχέσεις, αλλά να ενισχύσετε και αυτές που ήδη έχετε. Προσευχηθείτε σε αυτόν για ειρηνικές σχέσεις ή για να συμφιλιωθείτε με κάποιον.

Την επόμενη φορά που θα έχετε μια κακή μέρα και νιώθετε ότι βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας κατάρρευσης, προσπαθήστε να θυμάστε ότι όσο άσχημα κι αν φαίνονται τα πράγματα, θα μπορούσαν πάντα να είναι χειρότερα. Αυτός είναι ο τρόπος που συνηθίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα, αλλά ξεχνάμε ότι δεν είμαστε ο χειρότερος εχθρός μας. Αν εστιάζαμε στη βελτίωση των πραγμάτων, θα συνειδητοποιούσαμε ότι υπάρχει πάντα διέξοδος από μια κακή κατάσταση και ότι έχουμε κάποιον να απευθυνθούμε για βοήθεια. Γι’ αυτό είναι εδώ ο αρχάγγελος Σαμουήλ. Με την παρακάτω Προσευχή Αγγέλων για Αγάπη…

Ποιος είναι ο Αρχάγγελος Σαμουήλ;

Ο Αρχάγγελος Σαμουήλ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Και σε πολλές χώρες θεωρείται σημαντικός άγγελος του Θεού. Είναι ο άγγελος της μετανοίας και ένας από τους πιο δημοφιλείς αγγέλους στο έργο της απαγγελίας. Το όνομά του σημαίνει «ο Κύριος είναι το δυνατό μου χέρι» (στα εβραϊκά), και είναι επίσης γνωστός ως «άγγελος της δικαιοσύνης». Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, ο Σαμουήλ ήταν αρχικά Ισραηλίτης που γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ τον δεύτερο αιώνα π.Χ.

Αναγνωρίζεται επίσης ως ο άγγελος που καθοδηγεί αυτούς στο δρόμο τους, προς μια καλύτερη ζωή. Πολλοί άνθρωποι στρέφονται σε αυτόν για βοήθεια με τα προβλήματά τους. Και είναι ένας πολύ δυνατός άγγελος που βοηθά όσους τον εμπιστεύονται. Είναι ένας φύλακας άγγελος, ένας φύλακας άγγελος των φτωχών, ένας προστάτης άγγελος. Επίσης, καθοδηγεί αυτούς που έχουν σταλεί από τον Θεό για να βοηθήσουν. Είναι επίσης ο άγγελος της δεξιάς πλευράς του δρόμου, της ιεροτελεστίας του περάσματος. Ο Σαμουήλ μπορεί να καθοδηγήσει τον δρόμο σας και να βοηθήσει αυτούς που έχουν χαθεί.

Ο Σαμουήλ θεωρείται επίσης συχνά ο άγγελος της Αγάπης 

Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, ο Σαμουήλ θεωρείται επίσης συχνά ο άγγελος της αγάπης. Μας βοηθά να έχουμε δυνατές και ειρηνικές σχέσεις. Επίσης, μέσω της παρέμβασής του, πολλοί άνθρωποι έχουν συμφιλιωθεί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τέλος, ο Σαμουήλ μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εύρεση χαμένων αντικειμένων . Άλλωστε, η βοήθειά του στο να βρει τον τρόπο δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους και τις σχέσεις τους.

Έχουμε παραθέσει προσευχές για αγγέλους για σχέσεις, συμφιλίωση και εύρεση χαμένων πραγμάτων. Ωστόσο, αξίζει να έχετε κατά νου ότι ο Αρχάγγελος Σαμουήλ είναι εξαιρετικά ισχυρός. Και δεν είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει στις σχέσεις. Μπορούμε επίσης να προσευχόμαστε σε προστάτες αγίους για την παρέμβασή τους. Μερικές από τις αγαπημένες μας προσευχές είναι:

  • Για όσους αναζητούν τους εραστές τους να επιστρέψουν, μια προσευχή στην Αγία Μάρθα μπορεί να φέρει μια ισχυρή παρέμβαση.
  • Μια προσευχή στην Αγία Βαρβάρα λειτουργεί όχι μόνο για προστασία αλλά και για αγάπη.

Τέλος, έχουμε επίσης σύντομες αλλά και δυνατές προσευχές αν το επιθυμείτε.

Τι πρέπει να προσευχόμαστε στον Αρχάγγελο Σαμουήλ;

Αν ψάχνετε για καθοδήγηση ή απλά κάποιον να μιλήσετε, μπορείτε να σκεφτείτε να προσευχηθείτε στον αρχάγγελο Σαμουήλ. Ο Σαμουήλ είναι ο άγγελος του αέρα! Του αέρα που αναπνέεις και ένας από τους πιο σημαντικούς αγγέλους στον Ιουδαϊσμό. Είναι επίσης ο άγγελος της σοφίας, της αλήθειας, της κατανόησης, της δικαιοσύνης και, φυσικά, της προσευχής.

Ισχυρός Αρχάγγελος Σαμουήλ: Προσευχή Αγγέλων για Αγάπη και για Συμφιλίωση

Εδώ είναι μια δυνατή προσευχή για να συμφιλιωθείτε με έναν πρώην σύντροφο. Κρατήστε το άτομο στο νου σας καθώς απαγγέλλετε αυτήν την προσευχή:

Ω δυνατέ Αρχάγγελε Σαμουήλ,

Απευθύνομαι σε εσένα για βοήθεια στη συμφιλίωση με τον χαμένο εραστή μου.

Είμαι στεναχωρημένος/η για τον χωρισμό μας και λαχταρώ να ξαναβρεθούμε.

Παρακαλώ βοήθησε με να ανοίξω την καρδιά και το μυαλό μου στη δυνατότητα συμφιλίωσης και επανένωσης με (το όνομά του/της) .

Βοήθησε με να αφήσω οποιονδήποτε θυμό, μνησικακία ή πικρία που μπορεί να κρατάω.

Βοήθησε επίσης (το όνομά του/της) να του/της φύγει η αγανάκτηση.

Βοηθησε μας και τους δύο να θυμόμαστε τις καλές στιγμές που μοιραστήκαμε και την αγάπη που μοιραστήκαμε.

Είμαι πρόθυμος/η να συγχωρήσω, να ξεχάσω και να προχωρήσω.

Προσεύχομαι ότι ο/η (το όνομά του/της) είναι επίσης έτοιμος/η να κάνει το ίδιο.

Αρχάγγελε Σαμουήλ, είσαι γνωστός ως ο άγγελος της αγάπης γιατί μπορείς να μας δείξεις τον σωστό δρόμο.

Δείξε μας τον δρόμο της επιστροφής ο ένας στον άλλο.

Σε ευχαριστώ για τη μεσολάβησή σου.

Αμήν.

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τις σχέσεις όταν μιλούν για συμφιλίωση, αυτή η προσευχή που ακολουθεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καταστάσεις. Το σημαντικό μέρος είναι οι συνδέσεις που έχετε μοιραστεί κάποτε:

Αγαπητέ Αρχάγγελε Σαμουήλ,

Επιδιώκω να συμφιλιωθώ με (όνομα ατόμου) και θα εκτιμούσα τη βοήθειά σου για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ξέρω ότι μερικές φορές οι άνθρωποι απομακρύνονται και ότι δεν είναι πάντα δυνατό να παραμείνουμε κοντά για πάντα.

Ωστόσο, εξακολουθώ να νοιάζομαι βαθιά για αυτό το άτομο και θα ήθελα να προσπαθήσω να φτιάξω τη σχέση μας.

Είμαι πρόθυμος να βάλω τα δυνατά μου για να διορθωθούν τα πράγματα μεταξύ μας.

Είμαι πρόθυμος να ακούσω, να ακούσω τη δική του πλευρά των πραγμάτων και να ζητήσω συγγνώμη για οτιδήποτε μπορεί να έκανα λάθος.

Ξέρω ότι θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή για να φτιάξουμε τη σχέση μας, αλλά δεσμεύομαι να κάνω ό,τι χρειάζεται.

Ζητώ τη βοήθειά σου σε αυτή τη διαδικασία, Αρχάγγελε Σαμουήλ.

Ξέρω ότι είσαι ο άγγελος της αγάπης και της συγχώρεσης και ζητώ τη βοήθειά σου για να φτιάξουμε τη σχέση μας.

Αμήν.

Ακολουθεί μια σύντομη προσευχή για τον Αρχάγγελο Σαμουήλ:

Αρχάγγελε Σαμουήλ, σου ζητώ να φροντίσεις τον ναό μου και να ανάψεις το κερί του/της. Βοηθησε με να θυμάμαι και να τιμήσω τη σχέση μας και τις ελπίδες και τα όνειρα που έχω για αυτήν/αυτόν. Βοήθησέ με να εμπιστευτώ και να βασιστώ στη σοφία και τη συμβουλή σου. Βοηθησε με να δω το καλύτερο στον εαυτό μου και στους άλλους. Βοήθησέ με να ζω σαν φάρος Φωτός. Βοήθησέ με να είμαι άνθρωπος που αγαπάει και δίνει. Βοήθησέ με να ακούσω και να θεραπεύσω τον εαυτό μου. Βοήθησέ με να τιμώ και να σέβομαι τον εαυτό μου και τους άλλους. 

Βοήθησέ με να είμαι Αφοσιωμένος και Ανιδιοτελής Υπηρέτης του Θεού και του Σύμπαντος.

Αμήν.

Μπορεί να έχετε ακούσει για τον Αρχάγγελο Σαμουήλ, τον άγγελο της θεραπείας , ο οποίος στάλθηκε στη γη τη στιγμή της καταστροφής των δύο Ναών. Η αποστολή του ήταν να θεραπεύσει τη γη με το θεϊκό του άγγιγμα. Είναι ο άγγελος της μετάνοιας λόγω της αποστολής του να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους. Αν ο Σαμουήλ εμφανιστεί ενώπιον κάποιου που έχει ανάγκη μετάνοιας, θα του δώσει μετάνοια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *